*Nettavisen* Sport.

- Tottenham har vært en gedigen skuffelse

SKUFFET: Harry Redknapp mener Tottenham har blitt et dårligere lag etter at han forlot klubben. Foto: Clive Rose (Getty Images)

Harry Redknapp er lite imponert over gamleklubben.

Tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp (68) er ikke nådig når han snakker om sin tidligere klubbs prestasjoner de siste årene.

Redknapp, som er kjent for å si hva han mener, synes Spurs har blitt et dårligere lag etter at han selv forlot klubben. Og sier at invisteringene deres har vært katastrofalt dårlige de siste årene.

- Tottenham har vært en gedigen skuffelse etter at jeg dro, sier Redknapp ifølge The Guardian.

- Vi ble nummer fire (i Premier League) to ganger da jeg var der, og for å være helt ærlig, burde vi ha gjort det enda bedre. Jeg mener at hvis vi hadde kjøpt en spiss ved juletider i den siste sesongen, tror jeg det hadde vært kort vei til toppen, forklarer Redknapp.

- Engasjerer ikke
Til tross for at Redknapp ledet laget til fjerdeplass, valgte Tottenham å sparke manageren ett år før kontrakten hans gikk ut. Andre Villas-Boas ble hentet inn som en erstatter for engelskmannen, men heller ikke Villas-Boas ble sett på som dyktig nok av styreformann Daniel Levy og måtte forlate klubben etter halvannen sesong.

Tim Sherwood ble Tottenhams neste manager, men den tidligere Spurs-spilleren fikk kun en halv sesong i lederstolen, før nåværende Tottenham-manager Mauricio Pochettino ble hentet til klubben.

I argentinerens første sesong på White Hart Lane, endte klubben på en 5. plass. Det mener Harry Redknapp er for dårlig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Harry Redknapp sier han liker Mauricio Pochettino (bildet), men er ikke imponert over laget hans. Foto: Cameron Spencer (Getty Images)

- Det har vært et skuffende år for Tottenham. Jeg er stor fan av manageren, jeg liker ham veldig godt, men hvis man ser på laget deres i år, så er det ikke noe som engasjerer veldig, forklarer Redknapp.

- Katastrofe
68-åringen mener klubben sløste bort pengene de fikk for Luka Modric og Gareth Bale, som begge ble solgt til Real Madrid.

- Nesten alle signeringene har vært en katastrofe. Samtlige 120 millioner pund, eller hva det nå var de fikk for Bale og Modric, har mer eller mindre blitt sløst bort, sier Redknapp.

Harry Redknapp trakk seg som manager for Queens Park Rangers i februar i år, noen måneder før klubben rykket ned fra Premier League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag