- Tottenham kan gjøre som Wimbledon

ØNSKER Å BYGGE OM WHITE HART LANE: Tottenham ser i disse dager etter et tilfluktssted for sesongen 2016/17, mens White Hart Lane ombygges til å ta 56 000 tilskuere.

ØNSKER Å BYGGE OM WHITE HART LANE: Tottenham ser i disse dager etter et tilfluktssted for sesongen 2016/17, mens White Hart Lane ombygges til å ta 56 000 tilskuere. Foto: John Walton

- Vurderer å spille hjemmekamper i Milton Keynes.

Tottenhams flytteplaner er en av de store "snakkisene" i England om dagen.

Nord London-klubben håper at ombyggingen av White Hart Lane vil foregå i løpet av sesongen 2016/17, og stå ferdig til bruk den påfølgende sesongen.

Hvis alt går etter planen, må Spurs spille hjemmekampene sine på en annen arena i en sesong.

Wembley?
Og det har vært et overflod av rykter, blant annet et om at de ønsker å spille i erkerivalen Arsenals storstue, Emirates Stadium.

Det skal nok mye til om nettopp det blir en realitet.

Både Wembley, Upton Park og Olympiastadion er nevnt som mer troverdige destinasjoner.

Det siste ryktet fra balløya, må vi ta med ei solid klype salt, men det kommer fra den normalt sett troverdige avisen The Telegraph.

Milton Keynes
Ifølge storavisen, skal Tottenham vurdere å gjøre som Wimbledon gjorde i 2003, og spille sine hjemmekamper i Milton Keynes, mer enn åtte mil fra sine røtter i Nord London.

Årsaken skal være komplikasjonene ved å flytte til en annen stadion i London.

Olympiastadion vil være West Hams hjem på det tidspunktet, mens The Hamers, ifølge Daily Mail, ikke var villige til å selge Upton Park til sine hovedstadsrivaler.

Stadiummk ombygges
Wembley er et alternativ, men også det kan bli vanskelig å realisere, tror The Telegraph.

Dessuten skal Stadiummk ombygges til å ta 32 000 tilskuere i forbindelse med Rugby Union World Cup i 2015, og vil dermed ha en grei kapasitet med tanke på en sesongs bruk.

Tottenhams plan er at White Hart Lane vil ta 56 000 etter ombyggingen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.