*Nettavisen* Sport.

- Tottenham ønsker å forlenge med Eriksen, Lamela, Chadli og Dembele

ØNSKET MED VIDERE: Både Christian Eriksen og Erik Lamela blir trolig tilbudt nye kontrakter av Tottenham Hotspur. Foto: Emmanuel Dunand (Afp)

Hevder flere Tottenham-spillere vil bli tilbudt nye kontrakter.

04.12.15 13:21

Ledelsen i Tottenham Hotspur skal være i gang med å se på mulighetene for å forlenge avtalene til fire av lagets spillere. Ifølge The Independent ønsker klubben å forlenge med Mousa Dembélé, Chrstian Eriksen, Nacer Chadli og Erik Lamela.

Spurs-laget kan se tilbake på en imponerende høst i Premier League med kun ett tap på de 14 første kampene. Det gjør at London-laget for øyeblikket er å finne på 5. plass i ligaen, og er for alvor med i kampen om en plass i neste års Champions League.

Klikk på bildet for å forstørre.

IMPONERER: Mousa Dembele har vært en viktig spiller for Tottenham de siste ukene. Foto: Matthew Childs (Reuters)

18 måneder igjen

Nå ønsker altså klubben å forlenge med noen av spillerne som har bidratt til lagets oppløftende høstsesong.

Dembélé, som har imponert den siste tiden, har kun 18 måneder igjen av sin avtale og klubben skal være ivrig etter å forlenge hans kontrakt. Tidligere denne uken uttalte også belgieren selv at han ser for seg å bli værende på White Hart Lane.

- Folk kommer alltid til å spekulere når man ikke spiller, men jeg føler at dette er min klubb. Jeg har aldri ønsket å stikke av, sa den belgiske landslagsspilleren.

Chadli, Eriksen og Lamela ble alle hentet sommeren 2013 etter at Tottenham solgte Gareth Bale til Real Madrid. Alle tre signerte en femårskontrakt, noe som gjør at avtalene går ut sommeren 2018.

Men til tross for at spillerne har flere år igjen av deres nåværende avtaler, skal klubben ha et ønske om å sikre seg spillerne i enda flere år frem i tid.

Både Chadli og spesielt Eriksen har vært viktige spillere for Tottenham siden de signerte for Spurs i 2013. Erik Lamela har derimot brukt lenger tid på å tilpasse seg den engelske ligaen og ble lenge omtalt som et bomkjøp. Det siste året har imidlertid argentineren hevet seg betraktelig i Tottenham-trøya.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil være nøye med hvem han henter inn i januar eller i sommer. Foto: Paul Harding (Pa Photos)

Vil trolig forsterke

I tillegg til å tilby flere av spillerne nye kontrakter, ser det også ut til at Tottenham vil forsøke å få på plass forsterkninger i januar.

Denne uken fikk flere supportere muligheten til å stille både manger Mauricio Pochettino, kaptein Hugo Lloris og styreformann Daniel Levy i et arrangement for klubbens medlemmer. Klubbens representanter gjorde det da klart at de vil være nøye med hvem de eventuelt henter inn.

- Det er aldri lett å signere spillere, og januar er enda vanskeligere enn på sommeren. Med tanke på den balansen vi har i troppen nå , så må vi være forsiktge med hvem vi henter. Nivået vi også ligger på gjør at det heller ikke blir lett å finne en spiller som kan forbedre oss, sa Pochettino.

Trolig er det mest aktuelt å hente inn en ny spiss i januar for Spurs. For øyeblikket er det kun Harry Kane som blir sett på som en rendyrket spiss.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.