RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GJENFORENES: Igjen spekuleres det i om Yaya Touré vi forlate Manchester City. Tidligere City-manager Roberto Mancini (t.v.) vil mer enn gjerne gjenforenes med sin tidligere elev i Inter.
GJENFORENES: Igjen spekuleres det i om Yaya Touré vi forlate Manchester City. Tidligere City-manager Roberto Mancini (t.v.) vil mer enn gjerne gjenforenes med sin tidligere elev i Inter. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

- Touré vurderer City-exit

Sist oppdatert:
Roberto Mancini står klar med åpne armer.

Yaya Touré kan komme til å forlate Manchester City i sommer. Midtbanespilleren skal ifølge London Evening Standard være villig til å flytte på seg og prøve noe nytt.

Ifølge avisen ble Tourés framtid diskutert under Afrikamesterskapet nylig, og det er liten tvil om at 31-åringen har en stor beundrer i Italia.

Inter sikler
Roberto Mancini har tidligere trent ivorianeren i Manchester City og kunne mer enn gjerne tenke seg å  hente ham til Inter. Med Champions League-spill tilsynelatende nær utenfor rekkevidde, skal det imidlertid bli vanskelig for Manchester City å komme opp med en pakke som både City, Touré og FFP-reglene blir fornøyde med.

Mancini har ikke gjort noe forsøk på å skjule sin begeistring for Touré og skrøt hemningsløst av sin tidligere elev denne uken.

- Serie A trenger spillere som Yaya, slik at ligaen kan gå tilbake til å være en av de beste ligaene i verden, eller den aller beste, som den var for 15-20 år siden, sa Mancini.

Han mener det ville vært et viktig signal fra hele Italia dersom Inter klarte å lokke til seg Touré.

- Jeg vet at det ikke blir lett å overbevise ham. Signeringen hans ville vært viktig både for oss og hele ligaen, la Mancini til.

Akkurat som i fjor
Også i fjor ble det sådd tvil rundt Yaya Tourés framtid i Manchester City da det blant annet ble hevdet at han mistrivdes i klubben.

Til tross for at han ikke alltid har vært like blendende god denne sesongen, har Manchester City tapt viktige poeng, mens Touré har vært opptatt med å spille Afrikamesterskap.

Touré signerte i 2014 en fireårskontrakt med Manchester City. Han tjener rundt 200.000 pund i uka.

Den regjerende Premier League-mesteren ligger nå sju poeng bak ledende Chelsea i ligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere