*Nettavisen* Sport.

- Uansett hvor jeg er får jeg stor støtte

KRITISERT: - Uansett hvor jeg er får jeg stor støtte, sier Manchester United-manager David Moyes, som imidlertid har fått massiv kritikk i løpet av sesongen. Innfelt er banneret som foreløpig henger på Stretford End. Foto: Anthony Devlin (PA Photos/Reuters)

Er du sikker på det, David Moyes?

29.03.14 12:17

- Uansett hvor jeg er får jeg stor støtte fra Manchester United-supportere.

Det sier Manchester United-manager David Moyes, ifølge Sky Sports, før lørdagens hjemmeoppgjør mot Aston Villa på Old Trafford.

Men skottens ord passer ikke helt med det som er rapportert fra Manchester den siste uka.

Flybanner over stadion
En gruppe med Manchester United-supportere har nemlig samlet sammen 840 pund for å få et banner flyet over Old Trafford i forkant av Aston Villa-kampen lørdag formiddag.

«Wrong One - Moyes Out» er teksten på banneret, som et svar på banneret som allerede henger på Old Traffords Stretford End: «The Chosen One», som spiller på sir Alex Fergusons utpekelse av Moyes som sin etterfølger.

Ikke nok med det; Sky Sports hevder at også et annet banner fra et annet fly vil bli fløyet over Old Trafford på lørdag.

En bookmaker som står bak dette andre banneret vil ikke ut med hva budskapet på banneret er, men ifølge britiske medier skal det ikke være et Moyes-posivitivt budskap.

- Ser mye som er annerledes
Moyes innrømmer at han har fått med seg bannerplanene.

- Jeg har hørt om det og hva de sier om det. Men dette er noe som kommer til å ta tid. Dette er bare starten på reisen, sier manageren.

- Jeg ser mye som er annerledes enn hva folk her sier. Men jeg forstår at resultater teller.

Aldrende stall
Med en stall med flere aldrende spillere - Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra, Ryan Giggs, Michael Carrick og Robin van Persie er alle blant dem som har passert 30 år - mener Moyes at enhver manager ville slitt med å lede Manchester United til suksess denne sesongen.

- Jeg tror faktisk at om sir Alex var her dette året, ville det vært vanskelig for sir Alex også. Og jeg er sikker på at han er klar over det, sier Moyes.

Et nytt hjemmetap vil sørge for Manchester Uniteds verste sesong på hjemmebane siden de sist rykket ned fra toppdivisjonen i 1974.

De er allerede sikret den laveste poengsummen i ligaen siden Premier League ble startet i 1992-93-sesongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag