RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United ødelegger arven etter Ferguson

KRITISERES: Daily Mail-kommentator Oliver Holt mener Manchester United er i ferd med å kaste bort det Sir Alex Ferguson bygget opp.
KRITISERES: Daily Mail-kommentator Oliver Holt mener Manchester United er i ferd med å kaste bort det Sir Alex Ferguson bygget opp. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Engelsk kommentator slakter Manchester Uniteds ledelse.

Siden 1937 har Manchester United hatt minst én spiller som tidligere har vært en del av ungdomssystemet i klubben med i kamptroppen.

I forrige ligakamp var det Sam Johnstone og Paddy McNairs tilstedeværelse på benken som holdt liv i den smått utrolige rekken.

Når David De Gea eventuelt er klar for å plukke opp hanskene igjen og Phil Jones er tilbake fra skade, er det imidlertid fare for at den stolte rekorden ryker.

KRASS KRITIKK: Oliver Holt går hardt ut mot Manchester United i sin spalte i Mail on Sunday.

- Blind panikk
I sin faste spalte i Daily Mail skriver Oliver Holt søndag at Manchester United er i ferd med å kaste bort arven etter Sir Alex Ferguson.

- Hvor er planen? Hvorfor var United forberedt på å se keeperen, som har vært deres beste spiller, gå i samme vindu som de lot en annen spiller i verdensklasse, Angel Di Maria, forlate klubben, skriver Holt.

- Hvor er retningssansen og den langsiktige rekrutteringspolicyen? Hva har skjedd med ideen om at United aldi selger sine beste spillere? Det er nå mer enn to år siden Ferguson og David Gill dro, og klubben er ennå ikke tilbake slik vi kjenner den. De er fortsatt under forandring.

Mail on Sunday-kommentatoren mener det ikke er United-verdig å la seg bli lurt, slik han mener klubben ble av Sergio Ramos denne sommeren.

- Følelsen av orden og hensikt som var tydelig da Ferguson styrte, har blitt erstattet av noe i nærheten av blind panikk i hvert overgangsvindu. Det har ikke vært spesielt verdig heller. Denne sommeren ble Manchester United tydelig brukt av Sergio Ramos for å sikre ham en bedre avtale i Real Madrid. De ble lurt, men Ed Woodward så ikke ut til å skjønne det.

KRITISERES: Visestyreformann Ed Woodward har fått mye av skylden for Manchester Uniteds feilslåtte grep på overgangsmarkedet.

- Naivt
Holt mener at også jakten på Pedro og at spilleren til slutt endte opp i Chelsea også må sees på som ydmykende for United.

- Det er ikke det at alle er uenige i fremgangsmåten. Det er bare det at bortsett fra å vifte med et stort sjekkhefte mot alt som rører seg, er det vanskelig å se noen fremgangsmåte i det hele tatt. Å bla opp store penger for en spiller som Luis Suarez eller Thomas Muller ville vært forståelig, men å bruke 58 millioner pund for en talentfull, men klart uprøvd Anthony Martial på overgangsvinduets siste dag, føles som et tegn på desperasjon, skriver Holt.

Manchester Uniteds stall inkluderer nå spillere som til sammen er kjøpt for 389 millioner pund. Bare Real Madrid og Manchester City har en dyrere stall i Europa.

Daily Mail-kommentatoren ser nå likhetstrekk mellom dagens Manchester United og det nyrike Manchester City som ble anklaget for å mangle klasse og kompetanse.

- Det er mangel på kunnskap, og det er naivt. Det er fremdeles en fantastisk, fantastisk klubb, men de som styrer dem ser ikke ut til å forstå det.

Manchester United har plukket sju poeng på årets fire første seriekamper og tar imot Liverpool på Old Trafford neste helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere