RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United er ikke ferdig ennå

ØNSKET: Mats Hummels og Kevin Strootman skal være aktuelle for Manchester United til vinteren.
ØNSKET: Mats Hummels og Kevin Strootman skal være aktuelle for Manchester United til vinteren.
Hevder Louis van Gaal vil hente flere stjerner i januar.

Under sommerens overgangsvindu brukte Manchester United mer penger enn klubben noen gang har gjort. Radamel Falcao, Angel Di Maria, Marcos Rojo, Daley Blind, Luke Shaw og Ander Herrera var blant spillerne som gjorde at regningen på Louis van Gaals sommershopping til slutt bikket 1,5 milliarder kroner.

Selv om Uniteds nederlandske manager er fornøyd med det klubben gjorde på markedet i sommer, vil han ifølge The Guardian bruke mer penger i januar.

FLASHER CASH: Louis van Gaal er ikke redd for å bruke midlene han har tilgjengelig.

Ønsker seg Strootman
En sentral midtbanespiller og en midtstopper står øverst på ønskelisten. Landsmann Kevin Strootman skal være en mann van Gaal verdsetter høyt.

24-åringen hadde en glimrende sesong i Roma, frem til han i mars pådro seg en kneskade i møtet med Napoli. Strootman gikk dermed også glipp av VM.

Finner han tilbake til samme form som han viste før skaden, er det sannsynlig at van Gaal vil slå til. Det er med andre ord fare for at Strootman blir det neste overgangsvinduets Arturo Vidal.

Strootman kom til Roma for rundt 14 millioner pund i fjor. Også da var Manchester United interessert. Nå må klubben trolig betale mer enn det dobbelte hvis den ønsker seg midtbanespilleren til Old Trafford.

Roma-spilleren har tidligere hatt van Gaal som trener på det nederlandske landslaget, og skal etter sigende ha et godt forhold til 63-åringen.

Følger med Hummels
En annen Roma-spiller som var koblet til Manchester United i sommer er Mehdi Benatia. Midtstopperen endte i stedet opp i Bayern München og dermed fortsetter trolig Uniteds stopperjakt i januar.

Ifølge The Guardian vil Van Gaal gjøre et nytt forsøk på å hente Mats Hummels fra Borussia Dortmund. Dette til tross for at det skal være en slags forståelse for at Hummels er mer aktuell for en overgang neste sommer.

Dortmund-trener Jurgen Klopp skal nemlig ha vegret seg for å skrive under ny kontrakt med klubben før han fikk bekreftet at Hummels ikke kom til å bli solgt.

Manchester United har fått en elendig start på sesongen og har bare plukket to poeng på tre seriekamper. Nå håper fansen at Radamel Falcao kan kickstarte sesongen mot QPR om snaut to uker.

Klarer han ikke det, kan Louis van Gaal bli fristet til å svi av enda mer penger når overgangsvinduet åpner igjen.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere