RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United er milevis unna tittelen

TRENGER FORSTERKNINGER: Radamel Falcao og Wayne Rooney er langt unna Chelsea, mener fotballekspert.
TRENGER FORSTERKNINGER: Radamel Falcao og Wayne Rooney er langt unna Chelsea, mener fotballekspert. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Fotballekspert mener de røde må bruke like mye penger som sist sommer for å kjempe med Chelsea.

Manchester United er godt på vei til å nå sesongens målsetting som er Champions League fotball, og utenom bananskallet mot Everton på søndag har laget spilt godt og plukket godt med poeng de siste månedene.

Men alle er ikke imponert over det Louis van Gaal har fått til på Old Trafford.

Den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spilleren, Steve McManaman, mener de røde må bruke nye 150 millioner for å tukte Chelsea.

Til BT sports forteller den gamle midtbanespilleren at Manchester United er langt ifra den samme standarden som Chelsea, som er kun to seiere unna å vinne tittelen.

KRITISK: Steve McManaman mener United må gjøre nye storhandlinger.

- Jeg mener de er milevis unna, 150 millioner pund unna for å vinne Premier League. Jeg har vært skuffet over hvordan de har spilt, og jeg mener deres to seiere over Tottenham og Liverpool har reddet sesongen for dem, sier McManaman ifølge London Evening Standard.

I skrivende stund er Manchester United tolv poeng bak Chelsea. Det mener eksperten er for mye for en klubb som United.

- Jeg forventer at de spiller mye bedre og er mye nærmere toppen, men saken er den at de aldri har vært i nærheten av å kunne kjempe om tittelen denne sesongen, sier han.

Grunnen til at United har kjempet seg nærmere den siste tiden er fordi de andre topplagene ikke har prestert siden de har sikret seg plass blant de fire beste.

- United har kommet litt nærmere på slutten siden andre lag har roet ned. Så jeg forventer at de er enda nærmere når sesongen er over og at de spiller enda bedre fotball. Det at de ikke har spilt Europa-cup denne sesongen har hjulpet dem stort, sier McManaman.

Manchester United har brukt over 200 millioner pund på nye spillere siden januar 2014, men enkelte av signeringene har slitt med å overbevise som blant annet Angel Di Maria og lånesigneringen Radamel Falcao.

Til sommeren er det forventet at de røde fortsetter storhandlingen og spillere som Mats Hummels, Memphis Depay og Kevin Strootman er linket til klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere