RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United kan gjøre som Liverpool

HAR TROEN: Manchester United-legende, Paul Scholes, tror sin tidligere klubb kan være med å kjempe om ligatittelen helt til siste slutt.
HAR TROEN: Manchester United-legende, Paul Scholes, tror sin tidligere klubb kan være med å kjempe om ligatittelen helt til siste slutt. Foto: Andrew Yates (Afp)
Manchester United-legende tror sin tidligere klubb vil være med å kjempe om seriegullet.

Manchester United - Newcastle 3-1:

Manchester United hadde få problemer med å slå Newcastle hjemme på Old Trafford fredag kveld. Dermed har «de røde djevlene» fortsatt heng på de to topplagene i Premier League.

Nå tror United-legende Paul Scholes at hans gamle klubb kan overraske ved å være med i tittelkampen.

- Hvis United vinner de to neste, vil det ikke overraske meg om de gjør som Liverpool gjorde i fjor - få mange gode resultater på rad og presse de to på topp. Når man er tilbake med Champions League, har United fri og forhåpentligvis får de en fordel av det, sier Scholes, ifølge Mirror.

Med syv seire og én uavgjort på de siste åtte kampene har Manchester United befestet sin posisjon på tredjeplass på tabellen.

Louis van Gaals mannskap har syv poeng opp til byrival Manchester City og ytterligere tre poeng opp til serieleder Chelsea.

Skryter av Rooney
United-legende var mektig imponert over Wayne Rooneys prestasjon mot Newcastle, etter at angrepsspilleren satte inn to mål.

- Wayne var i verdensklasse i dag. Jeg tror fremdeles han fremragende spiss, men han er også i stand til å spille i den midtbanerollen når han faller tilbake til den, sier Scholes, og fortsatte:

- Det er en kunst å løpe fra midtbanen og opp til scoringsposisjon. Du må også klare å sette dem i mål - og det klarte Wayne. Jeg synes han var strålende i dag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

I FORM: Manchester Uniteds Wayne Rooney og Radamel Falcao kunne juble for seier og tre poeng mot Newcastle fredag.


- Alt kan skje
Også Rooney snakket opp tittelsjansene til United etter 3-1-seieren over Newcastle.

- Det er fortsatt en lang vei å gå, vi vet det. Vi har jaget lag foran oss på tabellen før, og vi har også mistet ledelsen vi selv har hatt, så alt kan fortsatt skje, spesielt i løpet av de neste par ukene.

- Hvis vi kommer oss ut av de neste kampene med gode resultater vil vi være i god posisjon, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere