RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United vil bytte De Gea mot Bale

TIL UNITED? Real Madrid Gareth Bale kan ende opp i Manchester United. Motsatt vei kan målvakt David de Gea gjøre.
TIL UNITED? Real Madrid Gareth Bale kan ende opp i Manchester United. Motsatt vei kan målvakt David de Gea gjøre. Foto: Gerard Julien (Afp)
Sist oppdatert:
Overgangsryktene rundt David de Gea og Gareth Bale eskalerer.

Manchester United skal være svært interessert i å hente Real Madrids walisiske stjerne Gareth Bale. Motsatt vei kan keeperesset David de Gea gå.

Søndag skriver den engelske avisen Daily Mirror at Manchester United skal være villig til å punge ut 100 millioner pund (1,15 milliarder kroner) for Bale, noe som vil være ny overgangsrekord. Men for å halvere prisen skal United være villig til å la keeper De Gea gå tilbake til hjemlandet.

Da Bale gikk fra Tottenham til Real Madrid i 2013 var United også interessert. Nå skal en retur til engelsk fotball være aktuelt for Bale, som tross godt spill ikke har slått helt ut i full blomst i spansk fotball.

Også Daily Star skriver søndag om Real Madrids interesse for De Gea, som har hatt en meget god sesong så langt. De skriver også at Uniteds prisforlangende for keeperen er på 50 millioner pund.

Ryktene om en overgang for De Gea har ikke blitt færre etter at den tidligere Barcelona-keeperen Víctor Valdés nylig signerte for Manchester United. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere