- Van Gaal skal bruke 946 millioner på spiss

«DEG SKAL JEG HA»: Nederlandske De Telegraaf melder at Louis van Gaal skal bruke 946 millioner kroner på ny spiss før overgangsvinduet stenger.

«DEG SKAL JEG HA»: Nederlandske De Telegraaf melder at Louis van Gaal skal bruke 946 millioner kroner på ny spiss før overgangsvinduet stenger. Foto: Jason Cairnduff (Reuters / NTB scanpix)

Nederlandsk storavis, med tette bånd til Louis van Gaal, hevder å vite at storkjøp er på trappene.

26.08.15 19:04

Manchester United-fansen har i hele sommer ropt på et storkjøp på spissplass.

Enn så lenge har det latt vente på seg, selv om Louis van Gaal tidligere i sommer uttalte at han hadde en overraskelsessignering på trappene.

Vanligvis treffsikre
Det har foreløpig ikke skjedd, men nå skal den nederlandske avisen Telegraaf ha meldt at United-manageren kommer til å bruke 73 millioner pund, eller 946 millioner kroner på en offensiv spiller, innen overgangsvinduet stenger 1. september.

Det er Sport Witness som melder om De Telegraafs nyhet.

Den nederlandske avisen har tidligere vist seg å være meget pålitelige rundt rykter og informasjon som invovlerer van Gaal.

Avisen var først ute med å melde at nederlenderen kom til å bli ny United-manager, og de hadde samtidig korrekt informasjon på hvem som ville følge van Gaal inn i støtteapparatet på Old Trafford.

Først ute med info
Sist sommer skal også Telegraaf ha vært først ute med å melde om kjøpet av Daley Blind, og i sommer meldte de, i god tid før noe ble bekreftet, at klubben kom til å ha tre nye spillere på plass for USA-turneen.

Dette viste seg å stemme, da Morgan Schneiderlin, Darmian og Bastian Schweinsteiger var på plass til å være med på treningsoppholdet i Nord-Amerika.

De siste ukene har det versert rykter om at van Gaal vil forsøke å signere Thomas Müller fra Bayern München, men enn så lenge har dette kun vært løse rykter.

Nå er altså, den vanligvis så treffsikre avisen, ute med nyheten om de store planene hos Premier League-klubben.

946 millioner kroner bør være nok til å kjøpe en stor internasjonal stjerne, som ville ha løftet ethvert lag i Premier League og øvrige toppligaer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.