RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vet ikke om vi får se ham i United-drakt igjen

DÅRLIG TID: Radamel Falcao sliter med å overbevise Louis van Gaal om at han er en mann å satse på. BBC-ekspert Martin Keown tror vi kan ha sett det siste av Falcao i United-drakt.
DÅRLIG TID: Radamel Falcao sliter med å overbevise Louis van Gaal om at han er en mann å satse på. BBC-ekspert Martin Keown tror vi kan ha sett det siste av Falcao i United-drakt. Foto: Oli Scarff (Afp)
Sist oppdatert:
Martin Keown tror ikke Radamel Falcao har noe å bidra med.

Radamel Falcao har ikke imponert nevneverdig i Manchester United etter overgangen fra Monaco i fjor sommer.

Mandag fikk colombianeren 60 minutter på banen i møtet med Preston, før han ble byttet ut på stillingen 1-0 til League One-laget. Manchester United vant kampen 3-1 til slutt.

Fakta: Falcao i United

Klikk for å åpne faktaboksen
 

Kamper: 19 (1148 minutter)

Mål: 4

Målgivende: 4

Minutter per mål: 287

Ferdig i United?
Nå lurer tidligere Arsenal-stopper Martin Keown på om dette kan være begynnelsen på slutten for 29-åringen i United.

- Enda en kveld med ingenting fra Falcao. Man lurer på om vi får se ham i Manchester United-drakt igjen. Jeg synes ikke han har hatt mye å tilby i det hele tatt, sier Keown, som kommenterte FA-cup-kampen for BBC.

Keown er usikker på om Falcao er i god nok form og om han har god nok tid til å bevise at han er verdt å satse på.

- Han hadde bare ikke farten til å komme fri fra Preston-forsvaret. Er han fit nok? Han prøver å vise at han bør satses på i det lange løp, men det fungerer ikke for ham, sier den tidligere Arsenal-spilleren.

TVILER: Martin Keown er ikke imponert over Radamel Falcao.

Mobbet
Mandag sang Preston-fansen "What a waste of money" og for øyeblikket er det vanskelig å uenig, i og med at 29-åringen innkasserer 265.000 pund i uka.

Nå begynner Falcao å få dårlig tid hvis han skal overbevise Louis van Gaal om at han er verdt pengene Monaco krever for å gjøre det til en permanent overgang til sommeren.

Colombianeren gikk glipp av sommerens VM på grunn av en kneskade, men van Gaal hadde nok håpet han ville finne formen noe tidligere.

I sommer sa Falcaos agent Jorge Mendes at det ikke er sikkert at klienten hans spiller i Manchester United neste sesong. For hver målløse kamp som går, virker en retur til Monaco mer og mer realistisk.

Mandag kveld ble det klart at Manchester United møter Arsenal i FA-cupen. Se resultatet av trekningen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere