RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er sjokkert og skuffet

RYSTET: Hull og manager Steve Bruce kjemper en desperat kamp mot nedrykk fra Premier League. Jake Livermores positive test for kokain ble et nytt skudd for baugen til det synkende Hull-skipet.
RYSTET: Hull og manager Steve Bruce kjemper en desperat kamp mot nedrykk fra Premier League. Jake Livermores positive test for kokain ble et nytt skudd for baugen til det synkende Hull-skipet. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos / NTB scanpix)
Hull-manageren om kokainavslørt spiller.

Steve Bruce sier han er betalt for å takle problemer både på og utenfor banen.

Tidligere i uka testet Jake Livermore positivt for kokainbruk.

Midtbanespilleren er suspendert av både Hull og Det engelske fotballforbundet (FA) inntil videre. Hull må slå Manchester United i siste Premier League-runde for å unngå nedrykk.

- Vi er både sjokkert og skuffet. Deretter blir du sint som følge av det han har gjort. Vi har aldri vært borti dette tidligere, så dette er vanskelig å håndtere, sier Bruce til BBC.

- Men når du er trener i en av de store ligaene, vil det komme tider der ting er vanskelig. Du må håndtere utenomsportslige problemer, men det er da også det jeg blir betalt for, fortsetter Hull-manageren.

Forferdelig uke

Livermore har spilt 39 kamper for Hull denne sesongen. Han ble hentet fra Tottenham for 8 millioner pund. 25-åringen risikerer to års karantene.

- Vi har hatt en forferdelig uke, men du må bare reise deg igjen. Dette har vært de 24-36 vanskeligste timene jeg har hatt som fotballmanager. Nå ser de på Jakes B-prøve, sier Bruce.

Trenger hjelp

Jermaine Jenas, som spilte med Livermore i Tottenham, ber Hull hjelpe den tidligere lagkameraten.

- Jeg har kjent Jake siden han var en gutt, og jeg vet innerst inne at han er en god gutt, sier Jenas.

- Han har vært gjennom noen veldig tøffe personlige problemer, som han har tatt tungt. Jeg håper Hull kan hjelpe ham til en viss grad, for han har vært gjennom et tøft år, påpeker Jenas. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere