*Nettavisen* Sport.

- Vi har pengene, vi må bare bruke de fornuftig

KLAR TIL Å FORSTERKE STALLEN: Roberto Martinez har store planer om å forsterke Everton-stallen i sommer. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Roberto Martinez er klar for å forsterke Everton-stallen.

Søndag spiller Everton sesongens siste kamp når Hull venter borte på KC Stadium.

Klubben har allerede sikret seg 5. plassen i Premier League, noe som betyr Europa League-spill neste sesong.

- Vil bli enda sterkere
Til tross for at sesongen fortsatt ikke er over, har manager Roberto Martinez allerede planene klare for de kommende månedene. For skal vi tro Everton-manageren vil The Toffees være aktive i det kommende overgangsmarkedet.

- Jeg tror at vi må forsøke å gjenskape det vi har gjort i år neste sesong, og til og med bli enda bedre, sier Martinez til Talksport.

- Vi jobber allerede veldig hardt med å sikre oss at troppen vår vil være enda sterkere ved begynnelsen av sesongen enn den var i fjor, sier Everton-manageren.

Mens de andre topplagene i Premier League bruker flere hundre millioner på stjernesigneringer, har Everton vært langt mer sparsommelige de siste sesongen.

- Må ikke selge
Men skal vi tro spanjolen har de blåkledde fra Liverpool midler til å handle.

- Jeg bekymrer meg ikke når det kommer til det økonomiske. Med tanke på økonomien så driver vi sunt. Vi er ikke nødt til å selge spillere og penger vil være tilgjengelig til å bruke på spillerkjøp. Vi må bare bruke de fornuftig, sier Everton-sjefen.

The Toffees så denne sesongen lenge ut til å kunne kjempe om fjerdeplassen i Premier League, men må til slutt nøye seg med en femteplass.

Til tross for at det ikke gir laget en mulighet til å kvalfisere seg til Champions League, er Martinez godt fornøyd med lagets innsats.

- At vi har vært med å kjempe om fjerdeplassen helt til slutten av sesongen, viser at dette har vært en utrolig sesong, sier spanjolen.

- Det at vi nå kommer oss ut i Europa er det perfekte steget for denne klubben til å komme seg videre, forklarer Martinez.

Evertons siste kamp for sesongen, samt de resterende Premier League-kampene følger du i vårt livesystem søndag klokken 16.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.