- Vi har Zlatans ord på at han flytter hit

PÅ VEI BORT?: Dersom Zlatan er på vei bort, så skal Milan-president Silvio Berlusconi ha ordet til Zlatan på at han velger AC Milan. FOTO: Montasje NTB scanpix

PÅ VEI BORT?: Dersom Zlatan er på vei bort, så skal Milan-president Silvio Berlusconi ha ordet til Zlatan på at han velger AC Milan. FOTO: Montasje NTB scanpix

Milan-president Silvio Berlusconi hevder Zlatan vender tilbake til Milano dersom han forlater Paris Saint-Germain.

18.08.15 13:27

Det har vært lite overgangsrykter rundt Zlatan Ibrahimovic i forhold til tidligere overgangsvinduer.

Men tirsdag tok ryktene seg opp rundt mannen som har skapt de største ovargangsoverskriftene før ved å gå til Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, og Paris Sain-Germain.

Svenske Aftonbladet skriver at supersvensken nå igjen kan være på vei bort fra den franske hovedstaden til fordel for Manchester United eller Arsenal.

Det hele virker lite troverdig i og med at Zlatan har tidligere sagt at Paris SG passer han og ikke minst kona og familien perfekt.

I tillegg spiller Paris SG Champions League hvert år - og det er det trofeet Zlatan sulter etter i klubbsammenheng.

Men for de Manchester United- og Arsenal-supporterne som sitter og håper på en sjokkovergang, eller for alle de som bare håper på å se Zlatan i Premier League, så ødelegger Milan-president Silvio Berlusconi mye av den moroa ved å uttale følgende:

- Om han forlater PSG, så kommer han til å flytte hit. Det har vi hans ord på, sier den kontroversielle presidenten.

Zlatan har som nevnt tidligere spilt for den italienske storklubben som er i fritt fall.

Etter at Milano-klubben måtte selge unna blant annet Zlatan og Paris SG-kaptein Thiago Silva i 2012 grunnet økonomiske problemer, så har klubben slitt sportslig.

- Vi vil føre Milan tilbake til Champions League. Vi strever etter igjen å komme tilbake som vi en gang var. Vi har alltid ambisjoner om å vinne serien selv om Juventus har kjøpt noen bra spillere. Spesielt Paulo Dybala som vi også var interesserte i, avslutter Berlusconi.

Og det spørs om ikke tiden renner ut for Milan med tanke på et Zlatan-comeback, for svensken har rukket å bli 33 år og er neppe interessert i å spille Milan tilbake til Champions League.

Zlatan har stått over Paris SGs to første seriekamper grunnet en kneskade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.