- Vi ville ikke ha Suarez

IKKE ØNSKET: Real Madrid ble koblet til Luis Suarez i sommer, men hevder de aldri var interessert i spissen.

IKKE ØNSKET: Real Madrid ble koblet til Luis Suarez i sommer, men hevder de aldri var interessert i spissen. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Real Madrid følte de ikke trengte Luis Suarez, hevder Zinedine Zidane.

22.10.14 19:53

Lørdag kan Luis Suarez få sin La Liga-debut for Barcelona etter å ha vært utestengt i fire måneder for å ha bitt Giorgio Chiellini i skulderen under VM-kampen mot Italia.

Zinedine Zidane mener Real Madrid aldri var interessert i å hente Luis Suarez til klubben i sommer. Foto: Pedro Armestre (Afp)

Og det er ikke hvilket som helst lag uruguayaneren kan komme til å debutere mot. Lørdag møter Barcelona selveste Real Madrid på Santiago Bernabéu.

Real Madrid ble lenge koblet til Suarez da han spilte for Liverpool, men 27-åringen ble til slutt solgt for 75 millioner pund til Barcelona.

Nå hevder Real Madrid-legende Zinedine Zidane at klubben aldri var interessert i å hente spissen.

- Det er alltid rykter om at kjente spillere er på vei til Real Madrid, men vi hadde aldri noe kontakt med Liverpool om Suarez i sommer. Han er en spiller vi ikke følte at vi trengte, sier Zidane ifølge Daily Mail.

- Når Real Madrid ønsker seg en spiller, jobber vi knallhardt for å få til overgangen, men han var ikke en vi ønsker, forklarer franskmannen.

I stedet hentet den spanske storklubben både Toni Kroos og James Rodriguez til klubben, noe Zidane virker å være fornøyd med.

- Suarez er selvfølgelig en veldig god spiller, men vi følte ikke at vi trengte en slik type spiller i troppen vår. Spillerne vi hentet i sommer, var akkurat det vi trengte, sier Zidane.

Onsdag kveld skal Barcelona-spissens tidligere arbeidsgiver Liverpool i aksjon mot nettopp Real Madrid.

Liverpool har merket tapet av Suarez denne sesongen, og Real Madrid er sett på som favoritter før møtet.

Kampen kan du følge i vårt livesystem fra klokken 20:45.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag