RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
CITY-AKTUELL: Manchester City skal være interessert i å hente Wilfried Bony til Etihad.
CITY-AKTUELL: Manchester City skal være interessert i å hente Wilfried Bony til Etihad. Foto: Paul Ellis (Afp)

- Vil by 350 millioner for Bony

Premier League-klubb vil forsterke angrepet i januar.

Manchester City har ifølge The Telegraph forhørt seg med Swansea om mulighetene for å hente Wilfried Bony til Etihad Stadium i januar.

Ulempen er at City trolig må ut med så mye som 50 millioner pund i overgangssum og lønn til ivorianeren, som har scoret åtte Premier League-mål i år.

Bony hadde tidligere en utkjøpsklausul på 19 millioner pund, men den ble fjernet da han skrev under på en ny avtale, som strekker seg fram til 2018, i november.

Akkurat det må regnes som et genitrekk av Swansea-eier Huw Jenkins, og det gjenstår å se om City er villig til å by 30 millioner pund (snaut 350 millioner kroner) for ivorianeren.

Til tross for at Bony reiser til Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten, bør han være interessant mann for City, med tanke på at han er en av få toppspisser City kan hente, som også kan spille Champions League-fotball i vår.

Med Stevan Jovetic, Edin Dzeko og Sergio Aguero på skadelisten, har Manuel Pellegrini vært nødt til å eksprimentere på spissplass i de tre siste kampene.

City-manageren har på ingen måte utelukket innkjøp i januar.

- Jeg utelukker aldri muligheten for kjøp og salg når vinduet er åpent, så lenge det kan gi oss en fordel. Kan andre lag gjøre det, kan vi og. Vi må analysere hva vi skal gjøre.

- Det har vært mye snakk om hvorfor vi lånte ut Alvaro Negrego til Valencia. I januar får vi se om vi må erstatte ham. Vi vil ta den beste avgjørelsen for klubben, sier Pellegrini ifølge Telegraph.

Wilfried Bony kom til Swansea for 12 millioner pund i juli 2013. Han har scoret 32 mål på 62 kamper for den walisiske klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere