RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OVERRASKET: Arsene Wenger hevder Danny Welbeck ikke hadde kommet til Arsenal hvis han selv ikke hadde reist til Roma.
OVERRASKET: Arsene Wenger hevder Danny Welbeck ikke hadde kommet til Arsenal hvis han selv ikke hadde reist til Roma. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)

- Welbeck hadde ikke signert hvis jeg ikke var bortreist

Sist oppdatert:
Oppsiktsvekkende påstand fra Arsene Wenger.

Arsene Wenger ble voldsomt kritisert for å reise til Roma på deadline day tidligere denne måneden. Arsenal-manageren ledet et stjernelag i en veldedighetskamp i den italienske hovedstaden.

Mange supportere av London-klubben mener manageren burde blitt i London og jobbet med å få inn en ny spiss.

Lover å fortelle historien
Klubben endte opp med å hente Danny Welbeck fra Manchester United og nå kommer Wenger med oppsiktsvekkende opplysninger om saken.

- Hadde jeg ikke reist bort den dagen, hadde ikke Welbeck kommet hit. Tilfeldighetene ville det slik. Hadde jeg blitt hjemme, hadde han ikke vært her. Jeg skal fortelle den historien en dag. Det er sannheten, sa Wenger ifølge The Telegraph.

Nå er Wenger strålende fornøyd med å ha den engelske spissen tilgjengelig.

- Danny Welbeck er en ideell signering fordi han kan spille midtspiss, hvor jeg synes han er best, men han kan også spille på kanten. Han jobber for laget, er hurtig og scorer mål. Han er fornøyd og selvsikker, fortalte Wenger.

Under torsdagens pressekonferanse ble Wenger spurt om Welbeck ønsker å spille som midtspiss. På det svarte franskmannen følgende:

- Jeg tror det. Han er anvendelig, men hvis du analyserer det objektivt, har han en perfekt stil for å spille i midten. Han er en ung gutt og ikke 24 år ennå. Spillere som har kommet hit i den alderen har hatt store karrierer her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

KLAR: Danny Welbeck kan gjøre sin Arsenal-debut mot Manchester City.


Vil ikke røpe Fergie-reaksjon
Forrige uke var Wenger på en UEFA-konferanse sammen med blant andre Sir Alex Ferguson. Arsenal-manageren ville imidlertid ikke ut med hva den tidligere United-sjefen sa om at United valgte å selge Welbeck.

- Det vil jeg gjerne holde for meg selv. Vi solgte Robin van Persie til Manchester United, så det er en gjensidighet der, sa Wenger med et smil.

64-åringen trodde ikke han hadde muligheten til å signere Welbeck før tidlig på deadline day. Da trodde han også at det kun var mulig å få til en låneavtale.

- Jeg tenkte at da de hentet Falcao, måtte de la noen gå. Jeg trodde ikke at han skulle være tilgjengelig, men det var ingen nøling fra vår side.

Danny Welbeck kan får sin Arsenal-debut mot Manchester City kommende helg.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere