RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIL OVERTA ARSENAL: Alisher Usmanov prøver å kjøpe ut Stan Kroenke og overta kontrollen over Arsenal, men ifølge Financial Times ønsker ikke amerikaneren å selge.
VIL OVERTA ARSENAL: Alisher Usmanov prøver å kjøpe ut Stan Kroenke og overta kontrollen over Arsenal, men ifølge Financial Times ønsker ikke amerikaneren å selge. Foto: Dmitry Lovetsky (AP)

– Usmanov prøver å overta Arsenal fra Kroenke

Sist oppdatert:
Har tilbudt 10 milliarder kroner for storklubben.

Den russiske milliardæren Alisher Usmanov har tilbudt 10 milliarder kroner for å kjøpe ut Stan Kroenke og eie fotballklubben Arsenal, ifølge Financial Times.

Usmanov eier allerede 30 prosent av London-klubben, og han skal ha framsatt sitt tilbud på 1,3 milliarder dollar i et brev til Kroenke nylig. Sistnevnte eier 67 prosent av aksjene i klubben.

Kroenke har ennå ikke gitt noe formelt svar, men ifølge finansavisen har amerikaneren etter betenkningstid besluttet at han ikke vil selge.

– For to uker siden trodde jeg noe kunne skje. Nå tviler jeg, sier avisens kilde.

Usmanov har også tidligere prøvd å overta kontrollen i Arsenal. Han er kritisk til Kroenkes passive eierstil.

Arsenal står i stor fare for å gå glipp av mesterligaspill for første gang på 20 år, og det er uavklart om Arsène Wenger fortsetter som manager.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere