2379 skadedager for Arsenal-spillerne

SKADET: Aaron Ramsey skadet seg mot Tottenham på lørdag.

SKADET: Aaron Ramsey skadet seg mot Tottenham på lørdag. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)

Arsenal-spillerne bruker mye tid på skadebenken.

Arsène Wenger og Arsenal plages stadig av nye skader. Siden i fjor sommer har spillerne på laget samlet vært skadd i drøye 6,5 år, skriver Arsenal Report.

Under Arsenals møte med Tottenham i Premier League lørdag ble både Mikel Arteta og Aaron Ramsey skadd. Slike bilder har Wenger måttet venne seg til som Arsenal-sjef.

Ifølge Aftonbladet har Arsenal-nettstedet Arsenal Report kartlagt klubbens skader siden i fjor sommer. Den undersøkelsen viser at klubbens spillere har hatt 84 forskjellige skader. Totalt har skadene gitt spillere 2379 dager på sidelinjen. Det er drøye 6,5 år.

For øyeblikket er Olivier Giroud, Nacho Monreal, Mathieu Debuchy, Yaya Sanogo og Theo Walcott alle ute med skade. Hvor alvorlig skadd Arteta og Ramsey ble mot Tottenham, er ennå ikke kjent.

Til tross for mange skader, er ikke Arsenal dårlig stilt. Wenger råder over en av Premier Leagues bredeste tropper. Etter 1-1 mot London-nabo Tottenham er de nummer fire på tabellen. Det var også på 4.-plass Arsenal endte forrige sesong. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.