RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KRITISK TIL ELFENBENKYSTENS SPILLERE: Emmanuel Adebayor mener egoismen rår blant Yaya Toure og co.
KRITISK TIL ELFENBENKYSTENS SPILLERE: Emmanuel Adebayor mener egoismen rår blant Yaya Toure og co. Foto: Joe Giddens

Adebayor hudfletter Toure og co

Sist oppdatert:
- De skuffer deg alltid.

Denne ukens overskrifter i England har blitt preget av Yaya Touré og agentens utrolige angrep på Manchester City.

Ivorianeren er skuffet over at ingen i klubben gratulerte ham med dagen, og vurderer nå seriøst sin egen fremtid i klubben.

31-åringen har fått mye kritikk etter uttalelsen, og nå kaster en annen kontroversiell afrikansk fotballspiller seg på harseleringsbølgen.

Emmanuel Adebayor, som selv er kjent for å komme med spesielle uttalelser, mener det ikke er overraskende at Yaya Tourés ego kommer i negativt fokus.

- Skuffer alltid
Tottenham-profilen går imidlertid ikke ut personlig mot Toure, men velger heller å angripe hele det ivorianske landslaget.

- Jeg stoler aldri på dem. De er laget som alltid vil skuffe deg. Jeg kjenner dem alle, både spillerne og støtteapparatet. Treneren Sabri Lamouchi er en nær venn av meg, sier Adebayor ifølge The Daily Express.

FÅR SÅ HATTEN PASSER AV ADEBAYOR: Yaya Toure og lagkameratene blir spådd lite suksess av Emmanuel Adebayor foran VM-sluttspillet i Brasil.


Togoleseren peker på at Elfenbenkysten ikke har vunnet Afrikamesterskapet med spillere som Didier Drogba, Wilfried Bony og Touré-brødrene i troppen. Han mener de fleste er alt for opptatt av seg selv.

- Det finnes ikke samhold i troppen. Alle vil være den store helten. De ønsker å bli husket for hva de har gjort individuelt og ikke for det de har gjort sammen. Det er det som dreper Elfenbenkystens sjanser, sier Spurs-angriperen.

- Vil glemme jobben
Adebayor tror de kommer til å mislykkes i VM i Brasil neste måned, og er klokkeklar på at det er fordi egoismen er for stor.

- De kommer til å snakke, le og nyte tiden, men når det drar seg til, vil de glemme å gjøre jobben sin.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere