*Nettavisen* Sport.

Agent innrømmer at Falcao kan forlate United

PÅ VEI BORT? Radamel Falcao har på langt nær vært noen suksess i Premier League, og agent Jorge Mendes innrømmer at colombianeren kan spille for en annen klubb neste sesong. Foto: Richard Sellers (Pa Photos / NTB scanpix)

Radamel Falcao har foreløpig ikke vært noen suksess på Old Trafford.

13.01.15 17:28

Radamel Falcao har slitt med spilletid for Manchester United denne sesongen.

Colombianeren er for tiden på lån fra Monaco, og han har foreløpig ikke slått til i den røde drakta.

Det har satt fart på ryktene om at spissen kan komme til å fortsette karrieren et annet sted enn Old Trafford neste sesong, selv om klubben skal være interessert i å hente Falcao på permanent basis.

Tirsdag skriver The Guardian at Falcaos agent, Jorge Mendes, åpner for at spissen kan være å finne et annet sted enn i Manchester neste sesong.

På vei bort?
- Jeg aner ikke (hvor han spiller neste sesong). Han er en fantastisk spiller, og jeg tror dette er tungt for Manchester United-fansen, sier Mendes om Falcaos benketilværelse.

Under helgens serietap for Southampton var ikke colombianeren en gang å finne på benken til storklubben, noe som har bidratt til at ryktene igjen har begynt å svirre.

- De (klubben) har en brilliant spiller, en av de beste i verden, som uten tvil ville spilt 90 minutter i hver kamp, i hvilken som helst annen klubb, fortsetter Mendes.

Til tross for at superspissen har vært alt annet enn super denne sesongen, tror agenten at flere storklubber vil stå i kø for å sikre signaturen til Falcao.

- Akkurat nå aner vi ikke hva som vil skje. Det vi vet, er at han kommer til å spille for en av verdens beste klubber neste sesong, uansett om det er Manchester United eller ikke, forteller Mendes.

Svak sesong
Så langt denne sesongen har Falcao kun vært på banen i elleve kamper for rødtrøyene. Det har kun resultert i tre nettkjenninger, noe som er uvanlig svakt for Falcao.

Under hans periode i Monaco sist sesong, spilte han 20 kamper og scoret elleve ganger.

Enda mer imponerende er hans statistikk for Atlético Madrid. OPå to sesonger spilte 29-åringen 68 kamper for den spanske klubben, og endte opp med å finne veien til nettmaskene imponerende 52 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag