Agenten bekrefter: Disse klubbene vil Cech spille for

FORLATER CHELSEA? Petr Cechs agent forteller at det er flere klubber som vil være aktuelle for keeperen å fortsette karrieren i.

FORLATER CHELSEA? Petr Cechs agent forteller at det er flere klubber som vil være aktuelle for keeperen å fortsette karrieren i. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)

Petr Cechs dager i Chelsea-trøya er snart over.

Etter at Petr Cech kom til Chelsea tilbake i 2004, har han vært en meget sentral brikke i klubbens jakt på titler og pokaler.

Elleve sesonger etter at han kom til klubben, er stjernekeeperen på vei vekk.

Aktuelle klubber
Etter å ha vært andrevalget på keeperplass bak Thibaut Courtois, bekrefter Cechs agent, Viktor Kolar, at spilleren er på vei vekk.

I et intervju med London Evening Standard, gjengitt av Sky Sports, letter agenten på sløret rundt hvor keeperen ønsker å fortsette karrieren.

- Arsenal, (Manchester) United og PSG er alle toppklubber, og Petr kunne ønsket seg en overgang til en av dem, selvsagt, sier agenten.

Har en avtale
Også Liverpool og Real Madrid skal være interesserte i keeperen, som også selv har hintet at han kan komme til å forlate klubben.

- Petr regner med at det er Roman Abramovich, og ikke Jose Mourinho, som avgjør fremtiden hans, basert på en avtale inngått i fjor, fortsetter agenten.

Etter at tsjekkieren kom til klubben fra Rennes for elleve år siden, har han vunnet alle troféer det er mulig å vinne med et klubblag.

Chelsea har foreløpig ikke uttalt offentlig hvordan de ser på situasjonen til Cech, men det er ventet at de snart vil sette seg ned for å diskutere hvorvidt de er villige til å la ham forlate klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.