RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL UNITED? Carlo Ancelotti legger ikke skjul på at han kunne tenke seg å ta managerjobben i Manchester United.
TIL UNITED? Carlo Ancelotti legger ikke skjul på at han kunne tenke seg å ta managerjobben i Manchester United. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Ancelotti tenker på United-jobben

Sist oppdatert:
Åpen for å vente til 2017 med å skaffe seg ny jobb.

Carlo Ancelotti (56) har gått arbeidsledig siden han fikk sparken i Real Madrid tidligere i år, men til The Independent avslører italieneren at han ikke stresser med å skaffe seg en ny jobb.

Ancelotti som har erfaring med å lede noen av verdens største klubber, forteller at han vil vente til et «bra prosjekt» dukker opp. Det prosjektet kan vise seg å være Manchester United.

Tålmodig

Som Nettavisen skrev mandag, vil Manchester United snart starte jakten på Louis van Gaals etterfølger og det er på ingen måte utenkelig at Ancelotti vil bli vurdert.

Til tross for at Van Gaals kontrakt ikke går ut før sommeren 2017, vil ikke Ancelotti utelukke at han kan komme til å vente såpass lenge, selv om han er klar på at han håper å finne seg en jobb allerede neste sommer.

- Hvis jeg ikke finner et bra prosjekt, så kan jeg vente. Men vi får vente å se neste sommer. Jeg kommer ikke til å ta en jobb i midten av sesongen, men jeg håper å jobbe igjen neste sommer, sier Ancelotti til The Independent.

- Alle vil tenke på United-jobben

56-åringen som har vunnet Champions League hele tre ganger i løpet av sin managerkarriere, var aktuell som ny United-manager da David Moyes fikk sparken i 2014, men italieneren ble den gangen værende i Real Madrid, og Lous van Gaal fikk jobben i Manchester. Ancelotti er imidlertid tydelig på at han synes jobben som Manchester United-manager er attraktiv.

- Selvfølgelig. Alle managere vil tenke på å lede Manchester United, men jeg angrer ikke på at jeg ble i Real. Jeg likte Madrid, forklarer Ancelotti.

Likevel legger han ikke skjul på at han savner Premier League hvor han var manager for Chelsea i 2009 til 2011.

- Med tanke på atmosfære, så er Premier League best. Det er også stor konkurranse i ligaen, så jeg ønsker å komme tilbake, spesielt for atmosfæren, sier Ancelotti.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere