RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ancelotti ville ikke snakke om Ødegaard

- IKKE MIN SPILLER: Carlo Ancelotti sier han ikke vil snakke om spillere som ikke er i Real Madrid.
- IKKE MIN SPILLER: Carlo Ancelotti sier han ikke vil snakke om spillere som ikke er i Real Madrid. Foto: Pierre-philippe Marcou
- Jeg har ikke sett ham spille, sier Real Madrid-manageren.

Tidligere denne uken skal det norske supertalentet Martin Ødegaard ha vært på besøk på treningsanlegget til den spanske storklubben Real Madrid.

Flere av verdens største klubber skal ha vist interesse for 15-åringen, som tirsdag igjen ble tatt ut på det norske A-landslaget.

Tirsdag kveld vant Real Madrid 1-0 hjemme mot Liverpool i Champions League.

Etter kampen fikk Real Madrid-manager Carlo Ancelotti spørsmål om han ønsker å signere den norske unggutten.

- Jeg snakker ikke om spillere jeg ikke har i stallen min. Jeg har ikke sett ham spille. Mer kan jeg ikke si, sier Ancelotti på spørsmål fra VG.

En som imidlertid har fått med seg Ødegaards talent er Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Ødegaard har aldri lagt skjul på at Liverpool er favorittklubben, og det er nok ikke utenkelig at Merseyside-klubben skulle tenke seg å hente 15-åringen til Anfield.

- Han er et svært stort talent, og han har allerede markert seg veldig, alderen tatt i betraktning, sier Rodgers.

Tirsdag tok altså Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo ut Ødegaard til kampene mot Estland og Aserbajdsjan 12. og 16. november.

Høgmo virket på pressekonferansen i forbindelse med uttaket å ha fått med seg Ødegaards Madrid-tur, men ville si lite om interessen.

- Jeg tenker ikke noe annet enn det jeg har sagt tidligere. Vi får se hvordan den utviklingen går videre. Per i dag er vi opptatt av at han har en god treningsarena der han er. Han har klart å holde nivået er klar for landslagssamling, sa Høgmo.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere