Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Antonio Conte: - Jeg vet ikke om Morata er tilbake før sesongen er over

SKADET: Alvaro Moratas skade ser ut til å være verre enn fryktet. 
SKADET: Alvaro Moratas skade ser ut til å være verre enn fryktet.  Foto: Tolga Akmen (AFP)
Sist oppdatert:
Conte bekreftet samtidig at han føler seg forpliktet til klubben på fredagens pressekonferanse.

Antonio Conte har ingen anelse om stjernespissen hans, Alvaro Morata, kommer til å komme tilbake fra ryggskaden før sesongen er over.

- Jeg vet ikke om han kommer til å være ute en dag, en måned, eller resten av sesongen. Jeg vet rett og slett ikke, og det bekymrer meg fordi alle vet viktigheten av denne spilleren, skal Conte ha sagt ifølge The Mirror.

Scoret ti mål

Morata har vært ute av spill i en måned og allerede gått glipp av fire Chelsea-kamper. Spanjolen har scoret ti mål i Premier League og har vært viktig for Chelsea i den første halvdelen av sesongen, selv om toppspissen hadde en formdupp før ryggproblemene inntraff.

Dermed ser det ut til den tidligere Arsenal-spissen, Olivier Giroud, kommer til å starte kampen mot West Brom på mandag.

Conte konstaterte på pressekonferansen at han ikke angret på å ha latt Michy Batshuayi dra på lån til Dortmund. Belgieren åpnet sin første kamp for de gulkledde med to mål og en målgivende pasning.

- Nå er det bare viktig at vi fullfører sesongen på best mulig måte, sa den italienske manageren, som også konstaterte at han vil bli værende på Stamford Bridge.

Forpliktet til klubben

Klubbens italienske manager bekreftet han ønsker å bli værende i førersetet på Stamford Bridge.

- Jeg har ikke tenkt på å forlate klubben i et eneste sekund. Jeg må gjenta forpliktelsen jeg føler til klubben, akkurat som mine spillere gjør, fortalte Conte, ifølge NTB.

- Når man har en periode med begrenset suksess må man dele ansvaret mellom meg som manager, spillere og klubben, sa Conte om formduppen klubben nå er inne i.

To strake tap for Chelsea

Chelsea har slitt med å vinne i fotballkamper den siste tiden, da deres to forrige kamper endte med tap i begge kampene, 0-3 mot Bournemouth og 1-4 mot Watford.

Blåtrøyene ligger på 4.-plass i Premier League for øyeblikket, med hele 19 poeng opp til serieleder, Manchester City.

Tottenham ligger på 5.-plass, kun ett poeng bak Eden Hazard&kompani. Hvis ikke Contes lag avanserer til Champions League kan det bli vanskelig å holde på de største stjernene til sommerens overgangsvindu.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!