RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SMIGRET: Toby Alderweireld er smigret over interessen fra blant annet Manchester United.
SMIGRET: Toby Alderweireld er smigret over interessen fra blant annet Manchester United. Foto: Chris Ison (Pa Photos)

Åpen for en overgang til Old Trafford

Sist oppdatert:
- Blir nok en hektisk sommer for min del, sier den belgiske landslagsspilleren.

Atletico Madrid-forsvarer Toby Alderweireld, som for tiden er på utlån til Southampton, skal være på ønskelisten til en rekke klubber til sommeren.

Ifølge Daily Express er selveste Manchester United blant klubbene som  vurderer å hente den belgiske landslagsspilleren.

Belgieren har imponert stort på St. Marys denne sesongen, og skal ha en pris på rundt 10 millioner pund.

Forsvarsspilleren skal være smigret over interessen, men har fortsatt to år igjen av kontrakten sin med de spanske mesterne.

-Jeg skal ikke legge skjul på at det er veldig hyggelig å lese slike nyheter. Hvis de snakker godt om meg betyr det at jeg har gjort en god sesong, sier Alderweireld til Daily Express.

Den tidligere Ajax-forsvareren har spilt for tre forskjellige klubber de tre siste årene, og tror også at denne sommeren blir en hektisk en for hans del.

-Atletico kan fortsatt kalle meg tilbake, siden jeg har to år igjen av kontrakten min. Southampton kan kjøpe meg, og en annen klubb kan legge inn bud på meg. Det ser ut som det blir nok en hektisk sommer for min del, sier belgieren.

Toby Alderweireld har 16 kamper for Southampton denne sesongen og har scoret et mål. Forrige sesong var han en del av Atletico Madrid-laget som vant La Liga og kom til finalen i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere