RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal bekrefter: Sagna klar for ny klubb

CITY-KLAR: Både Manchester City og Arsenal bekrefter overgangen.
CITY-KLAR: Både Manchester City og Arsenal bekrefter overgangen. Foto: Philippe Huguen (Afp)
31-åringen flytter til Premier League-rival.

Det har lenge vært klart at Bacary Sagna kommer til å forlate Arsenal før kommende sesong.

Den franske backen uttalte selv at det kom til å skje før VM. Nå melder også Arsenal at 31-åringen slutter seg til Manchester City når kontrakten hans med The Gunners går ut 30. juni.

- Som en viktig del av Arsenals forsvar de siste sju sesongene, fikk franskmannen en passende avslutning på sin tid her da han hjalp klubben til FA-cuptriumf i sin siste kamp, skriver Arsenal i en pressemelding.

- Alle i Arsenal vil takke Bacary for hans fantastiske bidrag og ønske ham alt det beste i framtiden.

Også Manchester City bekrefter overgangen.

Etter å ha avslått flere tilbud på tett opptil én million kroner i uka fra Arsenal, tok Sagna bladet fra munnen og bekreftet at han forlater klubben etter sju sesonger i rødt tidligere i sommer.

- Det er ikke noen hemmelighet lenger. Det er garantert at jeg kommer til å dra fra Arsenal. De prøvde å beholde meg, men forhandlingene har ikke gått slik jeg håpet. Det er mange samtaler og mange spekulasjoner nå. For å være ærlig, gir det meg hodepine. Jeg skal ordne opp i alt dette før VM, sier Sagna til den franske avisen L'Equipe.

Mannen med den noe spesielle hårfrisyren benyttet samtidig anledningen til å takke for alt Arsenal har gitt ham.

- Det var en ære å utvikle seg i Arsenal-drakta. Arsenal er en klubb som har gitt meg mye både på og utenfor banen. Det var noe magisk med å avslutte med FA-cupseier, sier han.

Høyrebacken føyer seg nå inn i rekken av Arsenal-spillere som fortsetter karrieren i den blå delen av Manchester. Det har nemlig Emmanuel Adebayor, Samir Nasri, Kolo Touré og Gael Clichy gjort før ham.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere