RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal-spillerne vil gi Wenger ny kontrakt

ØNSKET LENGE: Arsenal-spillerne ønsker at manager Arsene Wenger skal bli i klubben i mange år fremover.
ØNSKET LENGE: Arsenal-spillerne ønsker at manager Arsene Wenger skal bli i klubben i mange år fremover. Foto: Christof Stache (Afp)
- Alle ønsker at han blir så lenge som mulig.

Arsène Wenger leder Arsenal for 1000. gang lørdag. Spillerne håper manageren fortsetter i mange år til.

Arsenal møter byrival Chelsea til storkamp på Stamford Bridge. Kampen kan bli avgjørende for gullkampen i serien. Chelsea topper tabellen fire poeng foran Liverpool og Arsenal, men med en kamp mer spilt.

Wengers kontrakt med Arsenal går ut etter sesongen, men ifølge kaptein Thomas Vermaelen ønsker spillerne at sjefen blir i klubben.

- Det er utrolig at han når 1000 kamper. Det er ikke mange managere som gjør det lenger, de går inn og ut. Alle ønsker at han blir så lenge som mulig. Det han har gjort for både klubben og spillerne, har vært utrolig, sier Vermaelen til klubbens nettsted.

- Vi ser gjerne at han skriver under for noen år til. Han er fortsatt sulten og har store ambisjoner, forteller midtstopperen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere