RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal-stjerne: - Vi kommer til å kjempe om ligatittelen neste sesong

TUKTE CHELSEA: Arsenal's Olivier Giroud (t.v) tror laget kan kjempe med Chelsea om ligatittelen neste sesong.
TUKTE CHELSEA: Arsenal's Olivier Giroud (t.v) tror laget kan kjempe med Chelsea om ligatittelen neste sesong. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Olivier Giroud forteller at de siste dagers kritikk ikke har noe effekt på han.

Etter at søndagens kamp mellom Arsenal og Chelsea skal de mye til for at Jose Mourinhos menn ikke vinner årets Premier League.

Med ti poengs luke ned til Arsenal og Manchester City med fem kamper igjen av sesongen går mest sannsynlig ligagullet til Chelsea.

Men i Arsenal-leieren har de allerede begynt å se frem mot neste sesong.

- Hvis vi har mindre skader, beholder mesteparten av stallen og kanskje får inn en eller to nye ansikter er jeg sikker på at vi får en god sesong neste år, sier Arsenal-spiss Olivier Giroud til Daily Telegraph.

- Vi forbedrer oss
Giroud har 18 scoringer for Arsenal denne sesongen selv om han har vært borte i flere måneder på grunn av en fotskade, forteller at laget blir bedre for hver sesong.

- Vi må fullføre denne sesongen først. Ende på andreplass og vinne FA-cupen vil være en god sesong for oss. Jeg vet at vi fortsatt kan bli bedre og det har vi gjort siden jeg kom til Arsenal. Jeg er stolt av det og veldig fornøyd med det, sier franskmannen.

Han mener Arsenal ligger an til å gjøre en god sesong selv om ligagullet går til den blå delen av London.

- Jeg vet at hvis vi beholder våre beste spillere og har den målbevisstheten og lagmoralen, er jeg sikker på at vi vil være med å kjempe om tittelen neste sesong. Det har vært noen år siden vi endte på andreplass og vi kan klare det. Det er en forbedring og det er bra, sier han.

Fått kritikk
Franskmannen har ofte fått kritikk for ikke å prestere mot de andre topplagene, men i år har han blant annet scoring mot Liverpool, Manchester United og Manchester City.

I tillegg har klubblegenden, Thierry Henry, sagt at Arsenal trenger en ny spiss for Giroud.

- Jeg pleide å si at mental styrke er ekstremt viktig for en fotballspiller, og enda mer hvis man er spiss. Selvtillit er alt når man er spiss, men du kan ikke tvile på dine kvaliteter. Man må tro at målene vil komme tilbake, og det er ikke slik at man mister all tro hvis man ikke scorer i en kamp, sier Giroud.

Vil ikke endre spillestil
Etter søndagens målløse kamp mot Chelsea innrømmer Giroud at ligatittelen er Chelsea sin.

- Jeg tror det er over nå, sier han.

Men kritikken mot Arsenal sitt spill vil han ikke gå med på. Chelsea-kaptein John Terry sa etter kampen at Arsenal aldri vinner ligaen med sitt spill.

- Tabellen snakker for seg selv. Det er kanskje sant at de ikke spiller den samme typen fotball som oss, men vi kommer ikke til å forandre vår spillestil og det tror jeg ikke de kommer til å gjøre heller. Jeg tror de er fornøyde med den stilen og de er jo mestere så hva kan man si?

Arsenal møter Hull borte til mandag. Laget ligger i skrivende stund på en tredjeplass i Premier League, men har en kamp til gode på Manchester City på andreplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere