RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UNDER PRESS: Newcastle-eier Mike Ashley (t.h.) har lagt ekstra press på manager Alan Pardew (i midten) før det kommende møtet mot Stoke.
UNDER PRESS: Newcastle-eier Mike Ashley (t.h.) har lagt ekstra press på manager Alan Pardew (i midten) før det kommende møtet mot Stoke. Foto: Imago/sportimage (All Over Press)

Ashley-kommentar gir ekstra press for Pardew

Kan gå mot slutten for Alan Pardew som Newcastle-manager.

Fleip eller ei, Newcastle-eier Mike Ashleys sleivkommentar om manager Alan Pardew har gjort vondt verre for den hardt pressede 53-åringen.

Ashleys kommentar om at Pardew var ferdig i klubben om de taper mandagens kamp borte mot Stoke, har fått massiv medieoppmerksomhet den siste uken. Utsagnet skal ha kommet utenfor en pub i London sentrum.

Ifølge en journalist skal Ashley ha sagt at Pardew var «død, ferdig, over» med tap mot Stoke.

Eieren har gjennom sin advokat i ettertid hevdet at det hele var ment som humor overfor journalisten.

Pardew mente på sin side at det hele ville vært mer bekymringsfullt om kommentaren hadde kommet i en seriøs intervjusituasjon.

- Jeg har vært under press i flere uker nå. Alt jeg kan gjøre er å fokusere på laget, og det er det jeg har tenkt å gjøre, sa Pardew.

Til tross for at de begge har forsøkt å begrense rykteflommen, er det liten tvil om at skriveriet har lagt ytterligere press på Pardew.

Både Newcastle og Stoke har fått en svak start på sesongen. Newcastle ligger nest sist i Premier League med tre poeng på fem kamper, mens Stoke ligger to plasser høyere med fem poeng så langt. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere