*Nettavisen* Sport.

Ashley Young hetset på det groveste. Da fikk United-stjernen nok

FIKK STYGG TWEET KASTET MOT SEG: Ashley Young fikk ekstremt krasse ord kastet mot seg på twitter lørdag. Foto: Martin Rickett, Pa Photos/ Twitter

Twitter-bruker fikk svar av stjernen, da han skrev at Young godt kunne vært på helikopteret som styrtet like uten for Leicester-stadion (King Power Stadium) forrige lørdag.

03.11.18 19:43

Under lørdagens kamp mellom Bournemouth og Manchester United var det en person som hetset United-spiller Ashley Young, og skrev noen forferdelige gloser om Manchester United-spilleren på twitter.

- Flaut, Ashley Young. Hadde ikke hatt noe imot om han var om bord i det helikopteret, skrev personen på twitter.

Han hintet tydelig til helikopterulykken som fant sted utenfor Leicesters stadion forrige lørdag, der fem personer mistet livet, deriblant Leicesters klubbeier, Vichai Srivaddhanaprabha.

Etter lørdagens kamp tok Ashley Young til Twitter og kommenterte den grove tweeten:

- Jeg kan ta imot alt misbruket dere kaster etter meg, men dette er usselt og respektløst, kommenterte Young (se bildet av kommentaren like under).

Klikk på bildet for å forstørre.

TWEETEN: Ashley Young svarte personen på twitter, etter at kampen var over.  Foto: Skjermdump

Les også: Schmeichel slet med å holde tårene tilbake da avdød klubbeier ble hedret

Rashford ble redningsmannen

Manchester United så lenge ut til å gå på et nytt poengtap etter en svært svak åpning på kampen mot Bournemouth lørdag ettermiddag, men gjestene kom sterkt tilbake.

Callum Wilson sendte først hjemmelaget opp i en tidlig ledelse etter en glimrende start av Bournemouth, men Anthony Martial utlignet for United før pause.

Gjestene tok mer over kampen etter hvilen, men til tross for store sjanser så det ut til å gå mot poengdeling mellom de to lagene. Det var helt til innbytter Marcus Rashford satte inn vinnermålet på overtid.

United-angriperen mottok ballen fra venstresiden av Paul Pogba før han fikk kranglet inn 2-1 og dermed sørget for at samtlige tre poeng gikk til Mourinho og Manchester United.

Les også: Fredrikstad tapte første oppgjør mot KFUM

Mourinho om problemet: - Vet ikke hva jeg skal gjøre

Etter kampen stilte Mourinho til intervju med Sky Sports, hvor reporteren poengterte at de beste topplagene alltid finner en måte å vinne på og det gjorde Manchester United mot Bournemouth. Da reagerte Mourinho.

- Topplag starter ikke så dårlig som vi gjorde. Det var 45 kaotiske minutter i forsvar. Jeg veldig opprørt over det, for å være «det heldige laget» til pause er ikke bra. Vi vil alltid slippe enn mål, selv om vi har den beste målvakten i verden, fortalte José Mourinho under intervjuet.

- Dere har startet tregt i flere av de siste kampene. Hvordan kommer du til å fikse det problemet?

- Jeg vet ikke. Jeg har jobbet mye. Vi har jobbet mye defensivt denne uken, selv om dere kanskje ikke tror det, sa Mourinho til Sky.

Mourinho innrømmet til Sky-reporteren at han var forbanna over «de røde djevlenes» spill da de gikk til pause, men han beholdt roen for å kunne få frem budskapet sitt til spillerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag