*Nettavisen* Sport.

Avgjorde for City

VANT: Manchester Citys Sergio Aguero scoret lagets andre mål i seieren mot Aston Villa lørdag kveld. Foto: Darren Staples (Reuters)

Aston Villa holdt unna i 82 minutter, men så raknet det.

04.10.14 21:28

ASTON VILLA - MANCHESTER CITY 0-2:

Manchester City styrte kampen fra start til slutt, men stanget lenge mot Aston Villas forsvarsledd og keeper.

82 minutter ut i kampen kom imidlertid den første scoringen etter at Yaya Touré lurte ballen inn i det venstre hjørne.

Seks minutter senere fastsatte Sergio Agüero sluttresultatet til 2-0, etter at han klinket til fra 18 meter.

- Nå vi bare har igjen åtte minutter, er du litt bekymret, Men jeg stolte på at vi kom til å score på en av sjansene vi fikk, fordi vi har spillere til å gjøre det, sa City-manager Manuel Pellegrini etter kampen, ifølge NTB.

- Måten vi spilte på var det viktigste for meg. Vi hadde 70 prosent ballinnehav og skapte sjanser. Det er veldig oppmuntrende, sa Pellegrini.

Stolpeskudd
Gjestene var best på Villa Park før pause og etter elleve minutter smalt det i stolpen.

Sergio Agüero førte ballen langs 16-meteren, men fant ikke rommet han trengte for å klemme til mot Villa-målet. Ballen gikk dermed videre til Aleksandar Kolarov som klinket til via Alan Hutton, som kastet seg frem og sørget for at ballen fikk en retningsforandring og dunket i stolpen bak Brad Guzan.

En halvtime ut i kampen var Kolarov og Agüero på farten igjen. Førstnevnte slo inn fra venstresiden og foran mål styrte Agüero, fra litt skrått hold, ballen like utenfor vertenes stolpe.

Like før pause var det Edin Dzeko sin tur til å vise seg frem, men heller ikke han maktet å lure ballen i mål. For selv om han fikk skyte upresset fra tolv meter, smalt han lærkula over målet til hjemmelagets sisteskanse.

Scoret to
City kjørte kampen også i den andre omgangen, men det skulle gå 82 minutter før ballen endelig gikk i mål for de regjerende seriemesterne.

Yaya Touré fikk ballen på 25 meter og tok noen lange steg inn mot 16 meteren før han dunket ballen i nettet med venstrefoten.

To minutter før fulltid doblet Agüero ledelsen for bortelaget da han klinket til fra 18 meter. Lærkula gikk som en prosjektil og Guzan maktet ikke å slå ballen unna, selv om han strakk seg så lang han er.

Dermed tok Manchester City over andreplassen på tabellen, to poeng bak Chelsea, som har én kamp mindre spilt.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag