RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
USIKKER FREMTID: Cristiano Ronaldos fremtid er ikke bestemt, men agenten hevder han vil avslutte karrieren i Real Madrid. Her er Ronaldo avbildet sammen med tidligere Manchester United-manager, og sin gode venn, sir Alex Ferguson under mandagens premiere av dokumentarfilmen om sitt liv.
USIKKER FREMTID: Cristiano Ronaldos fremtid er ikke bestemt, men agenten hevder han vil avslutte karrieren i Real Madrid. Her er Ronaldo avbildet sammen med tidligere Manchester United-manager, og sin gode venn, sir Alex Ferguson under mandagens premiere av dokumentarfilmen om sitt liv. Foto: Stefan Wermuth (Reuters / NTB scanpix)

Avslører hvor Ronaldo vil avslutte karrieren

Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo elsker to klubber, forteller agenten.

Mandag var det premiere på dokumentarfilmen om Cristiano Ronaldo ved Leicester Square i London.

Det var et stjernespekket publikum som ankom den røde løperen, og en av de var Ronaldos agent Jorge Mendes. En annen var sir Alex Ferguson, som fremdeles har et tett forhold til sin tidligere elev i Manchester United.

Den siste tiden har det versert rykter om at Paris Saint-Germain har vært i samtaler om å hente Ronaldo til den franske hovedstaden, men det avfeier agenten.

AVSLØRER: Agent Jorge Mendes hevder Cristiano Ronaldo kommer til å avslutte karrieren i Real Madrid.

Elsker to klubber
- Det pågår ingen forhandlinger med PSG, sier Mendes ifølge Marca.

Manchester United skal også ha vært interessert i å hente Real Madrid-stjernen tilbake til Premier League, men det kan de bare glemme, om man skal tro Mendes.

- Han elsker Manchester United og Real Madrid, men han vil avslutte karrieren i Madrid, forteller agenten.

Jose Mourinho var også til stede under premieren av dokumentarfilmen. Portugiseren skal ha havnet på kant med Ronaldo under deres tid sammen i Real Madrid.

Gjenforenes med Mourinho?
Men ifølge Marca utelukker ikke Ronaldo at han kan komme til å jobbe sammen med Mourinho i fremtiden.

- Hvorfor ikke? Jeg har to år igjen av kontrakten min med Real Madrid. Fremtiden? Den er det ingen som vet noe om, forteller Ronaldo ifølge Marca.

Han er dermed ikke like kategorisk som sin agent i forhold til hvor han fortsetter karrieren.

Trailer: Ronaldo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere