RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ÆRLIG: Mario Balotelli tror ikke England vil gjøre noe godt mesterskap i Brasil. Her forbereder han seg til mesterskapet sammen med Daniele De Rossi og Antonio Cassano.
ÆRLIG: Mario Balotelli tror ikke England vil gjøre noe godt mesterskap i Brasil. Her forbereder han seg til mesterskapet sammen med Daniele De Rossi og Antonio Cassano. Foto: Filippo Monteforte (Afp)

Balotelli hisser på seg England før VM

- De har ikke spillere som vet hvordan det er å komme seg forbi kvartfinalen.

Ved midnatt 15. juni har fotballfans verden over en virkelig godbit å se fram mot. Da møtes nemlig England og Italia på Arena Amazonia i Manaus.

Kampen blir begge nasjonenes første i årets fotball-VM, og en god start blir svært viktig for å nå sluttspillet.

Italia-spiss Mario Balotelli, som tilbragte to og en halv sesong i engelske Manchester City, føler seg trygg på at Italia har en større sjanse til å ta seg videre.

- Jeg ser ikke på England som et som kan vinne VM. De har noen gode spillere, men de er ikke en rival for oss, sier den kontroversielle Milan-spissen ifølge Daily Mail.

Balotelli, som skjøt Italia til EM-finale for to år siden, tror ikke nødvendigvis årets Italia-utgave kan gå hele veien, men er rimelig sikker på at England heller ikke kommer til å gjøre det.

- Jeg sier ikke at Italia er favoritter, men vi har mentaliteten og rutinerte spillere som kan overraske folk. Jeg tror ikke England har det.

Med flere verdensmestere fra 2006 og enda flere EM-finalister fra 2012 i troppen, tror Balotelli at Italia kan gjøre et godt mesterskap.

- Vi har spillere som har vunnet VM. Jeg tror ikke England har spillere som vet hvordan det er å komme seg forbi kvartfinalen, sier Balotelli.

Uruguay og Costa Rica er også med i Gruppe D, sammen med England og Italia.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere