RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Balotelli ler av sexryktene

LER AV RYKTENE: Mario Balotelli ler når han får spørsmål om sexryktene.
LER AV RYKTENE: Mario Balotelli ler når han får spørsmål om sexryktene. Foto: All Over Press
Sist oppdatert:
- Ikke engang jeg har sex fire timer før kamp, sier Liverpool-spissen.

Mario Balotelli har fortsatt til gode å score for sin nye klubb Liverpool i Premier League, men 24-åringen ønsker å roe ned fansen med å si at han kun har fokus på fotballen.

Balotelli har nemlig siden han slo gjennom på fotballbanen vært i medienes søkelys også mye på grunn av utenomsportslige hendelser.

JAKTER MÅL: Mario Balotelli legger ikke skjul på at han snart må score i Premier League.

- Misforstått
Den italienske spissen føler imidlertid at han er misforstått.

- Jeg har egentlig ingen problemer utenfor banen. Jeg er alltid hjemme. Når folk snakker dritt om meg, så er det fordi de har det fra media, sier Balotelli i et intervju med Sport magazine.

- De (media) har mistet fokus på det jeg gjør på banen, og derfor tror mange at jeg er kjent for det som skjer utenfor fotballbanen, forklarer Liverpool-spissen.

Ler av sexrykte
Men til tross for store overskrifter og avisoppslag velger 24-åringen å le av alt oppstyret. Hans fokus er nemlig på fotballen, hevder han.

- Noen fortalte meg nylig at jeg skal ha sagt at jeg har sex tre-fire timer før en kamp. Tro meg, hvis jeg har sex fire timer før en kamp vil jeg ikke kunne spille. Jeg tror ingen ville ha klart det. Jeg må bare le av det hele, sier Balotelli. 

- Jeg er kun fokusert på fotball. Jeg lever på landet, er avslappet og jeg håper bare at jeg skal klare å score snart. Forhåpentligvis vil man da kunne konsentrere seg om det jeg gjør på banen i stedet for alt det andre pisspreiket, forteller italieneren.

Balotelli ble ikke tatt ut til å spille EM-kvalik for Italia den siste uken, men i stedet har 24-åringen jobbet for å komme seg i form. 

- Liverpool-fansen liker meg
Nå håper han å glede Liverpool-fansen.

- Jeg kan allerede se at Liverpool-fansen liker meg, til tross for at de kanskje er litt skuffet over at jeg ikke har scoret ennå. Jeg ser at de setter pris på at jeg jobber hardt, noe som er bra for meg, sier Balotelli.

- Jeg vet at jeg bare har ett mål i Champions League, men i Premier League må jeg starte med å score ett mål. Etter det så kan jeg sette meg et nytt mål, men akkurat nå så sverger jeg at mitt første mål er å score i ligaen, forteller spissen.

Kanskje vil scoringen komme allerede i helgen. Liverpool reiser søndag til London for å møte tabelljumbo Queens Park Rangers.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere