RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adama Traoré forlater Barcelona til fordel for Aston Villa. Birmingham-klubben har underskrevet en femårskontrakt med 19-åringen.
Adama Traoré forlater Barcelona til fordel for Aston Villa. Birmingham-klubben har underskrevet en femårskontrakt med 19-åringen. Foto: Jose Jordan (Afp)

Barcelona-spiller klar for Villa

Sist oppdatert:
Adama Traoré forlater Barcelona til fordel for Aston Villa. Birmingham-klubben har underskrevet en femårskontrakt med 19-åringen.

Talentet har gått gradene i Barcelona-systemet og har scoret åtte mål for storklubbens B-lag. Ifølge flere medier måtte Aston Villa ut med nærmere 150 millioner kroner for spanjolen.

– Det er en ære for meg å komme hit. Det er en klubb som har vist interesse for meg fra første stund og de har fått meg til å føle meg som en viktig brikke i deres prosjekt, sier Traoré i en pressemelding.

– Jeg ønsker også å uttrykke min takknemlighet overfor Barcelona for å ha utviklet meg som spiller og person, fortsetter han.

Signeringen er Tim Sherwoods tiende i dette overgangsvinduet.

– Han er en fysisk mann, og det har han vært en stund. Han er rask, dynamisk og kan gjøre ting på egen hånd. De spillerne er det langt mellom, fastslår Sherwood.

Villa startet sesongen med 1-0-seier borte mot Bournemouth. Fredag kveld venter langt tøffere motstand når Manchester United kommer på besøk til Villa Park.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere