RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FYKEN: José Mourinho kan få sparken i Chelsea.
FYKEN: José Mourinho kan få sparken i Chelsea. Foto: Rui Vieira (Ap)

Bare én Premier League-manager har lavere odds på å få sparken

Sist oppdatert:
José Mourinho lever farlig i Chelsea, spår bettingselskapene.

Chelsea har fått en forferdelig start på Premier League, og står med kun ett poeng etter to kamper.

Etter å ha spilt 2-2 hjemme på Stamford Bridge mot Swansea i seriepremieren, ble de mørkeblå regelrett rundspilt av Manchester City på søndag. Sergio Agüero og resten av City-laget stoppet ikke før det stod 3-0 på resultattavlen.

Dermed er José Mourinho nå blant favorittene til å få sparken først av alle managerene i Premier League. Kun Sunderlands Dick Advocaat har lavere odds for å miste jobben, melder London Evening Standard.

Betfair Sportsbook on Monday setter oddsen på at Mourinho er nestemann ut av Premier League til 8.00. Før kampen mot Manchester City, var oddsen på hele 27.00.

Også utenfor banen har Mourinho måttet tåle kritikk så langt denne sesongen. Han har også fått kjeft for måten han behandlet Eva Carneiro på etter at den tidligere Chelsea-legen løp inn på banen for å hjelpe Eden Hazard i sluttminuttene av kampen mot Swansea.

Om José Mourinho skal trygge sin rolle som manager for Chelsea, bør det bli tre poeng i søndagens bortekamp mot West Bromwich.

Chelsea regnes som favoritter til å vinne årets Premier League, men er allerede fem poeng bak utfordrerne Manchester United og Manchester City.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere