*Nettavisen* Sport.

Bare Robin van Persie har gjort dette bedre enn Harry Kane

SEKS PÅ RAD: Harry Kane har nå scoret i seks bortekamper på rad i ligaen. Foto: Adrian Dennis (Afp)

Harry Kane har nå scoret i seks bortekamper på rad i Premier League.

07.03.15 19:34

QUEENS PARK RANGERS - TOTTENHAM 1-2:

Harry Kane sikret tre poeng for Tottenham, borte mot Queens Park Rangers, lørdag. Han scoret to mål, da Tottenham vant 2-1.

Med de to scoringene, har han nå scoret i seks bortekamper på rad i ligaen for Tottenham. Bare Robin van Persie har scoret i flere bortekamper på rad i Premier League, med sin rekke på ni kamper i 2011.

Daniel Sturridge og Didier Drogba har også klart bragden å score i seks bortekamper på rad, melder OptaJoe på twitter.

Nesten toppscorer
Før lørdagens to mål, hadde Kane scoret mot Liverpool på Anfield, West Bromwich på The Hawthorns, Crystal Palace på Selhurst Park, Leicester på King Power Stadium og Swansea på Liberty Stadium.

Harry Kane er nå også bare ett mål bak Sergio Agüero og Diego Costa i kampen om toppscorertittelen i ligaen denne sesongen. Briten har 16 mål, mens de andre to står med 17 mål hver.

HTML EMBED

Klikk på bildet for å forstørre.

MÅL: Sandro scoret mot sine gamle lagkamerater i Tottenham. Foto: Matthew Childs (Reuters)

- Veldig stolt
Tottenham-sjef Mauricio Pochettino var veldig fornøyd med måten laget vant på, lørdag.

- Jeg er veldig stolt av det vi gjorde i dag. Vi viste stor styrke mor en vanskelig motstander, sa han til Match of the Day.

Han forteller videre at han synes guttene hans har svart godt på det dårlige resultatet mot Fiorentina i Europacupen. Det til tross for Ligacup-finale-tap mot Chelsea på søndag.

- Måten laget har fremstått etter at vi røyk ut av Europacupen, er fantastisk. I kampene etter Fiorentina, har vi vært veldig bra. Nå får vi trene hardt, og bli klare til kampen mot Manchester United.

Keepertabbe
Det første målet på Loftus Road kom etter en keepertabbe av Robert Green. Hjemmelagets målvakt feilberegnet et frispark fra Andros Townsend, og Kane kunne heade inn ledelsen.

Kanes andre mål kom etter et vakkert gjennomspill fra Ryan Mason. Kane kom alene med Green, rundet keeper og satt ballen i det åpne målet.

Like etter våknet vertene, og Sandro skapte ny spenning i kampen igjen. Med en vakker scoring fra 16 meter, reduserte han til 1-2 mot sine gamle lagkamerater.

Til tross for at Queens Park Rangers forsøkte å legge trykk på gjestene mot slutten, klarte de aldri å skape noen store sjanser. Dermed endte det med tre poeng til bortelaget.

Kort vei opp
Lørdagens 2-0-seier i London-derbyet på Loftus Road, sender Tottenham opp i ryggen på Liverpool. Det er tre poeng opp til Manchester United, på fjerdeplass.

Queens Park Rangers ligger på 18. plass i ligaen, og må kjempe hardt for å unngå nedrykk.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.