RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BBC: United venter at De Gea blir værende


FOKUS PÅ UNITED: Manchester United er etter sigende innstilt på at David De Gea blir i klubben ut kontraktstiden. Dermed er det bare for keeperen å flytte fokus vekk fra Real Madrid for denne gang.
FOKUS PÅ UNITED: Manchester United er etter sigende innstilt på at David De Gea blir i klubben ut kontraktstiden. Dermed er det bare for keeperen å flytte fokus vekk fra Real Madrid for denne gang. Foto: John Peters (Getty Images)
... Så fremt Real ikke slår overgangsrekord eller tilbyr Sergio Ramos i retur.

Overgangssagaen rundt Manchester United-keeper David De Gea har vist seg å bli sommerens kanskje største emne i engelske tabolidaviser, hvor sprikende meldinger har tikket ut fra ulike medier gjennom samfulle sommeruker.

Spilleren selv har virket svært klar for en overgang til Real Madrid, og ble vurdert av manager Louis van Gaal å ikke være skikket til å spille kampen mot Tottenham i helgen.

Med kun ett år igjen av kontrakten med Old Trafford-klubben, mener Real Madrid at et bud på drøyt 20 millioner pund må være nok til å få United til å selge. Det er ikke engelskmennene enige i, og dermed er holdningen innad i klubben at De Gea blir i Premier League ut det siste kontraktsåret. Det skriver BBC.

- Han har vært vår beste spiller de siste to-tre sesongene, og vi kan ikke la ham gå så lett, har Louis van Gaal uttalt.

Uniteds ufravikelige krav skal være at Real Madrid sender et bud som overgår den nåværende overgangsrekorden for en keeper (32,6 millioner pund for Gianluigi Buffon), eller inkluderer Sergio Ramos som en del av avtalen. Begge deles synes usannsynlig, og dermed er det trolig bare for De Gea å flytte fokus tilbake på fotballen, slik at Louis van Gaal bestemmer seg for å bruke ham igjen.

Nyinnkjøpte Sergio Romero gjorde en fin figur i debuten mot Tottenham, som United for øvrig vant 1-0. På fredag venter Aston Villa på bortebane

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere