RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TEAMER OPP: Sir Alex Ferguson og David Beckham blir å se på samme lag i en veldedighetskamp neste måned.
TEAMER OPP: Sir Alex Ferguson og David Beckham blir å se på samme lag i en veldedighetskamp neste måned. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Beckham og Sir Alex tilbake på samme lag

Sist oppdatert:
Manchester United-legendene skal ha hovedrollene i en veldedighetskamp.

Barneorganisasjonen UNICEF skal få glede av billettinntektene fra kampen mellom Storbritannia XI og resten av verdens drømmelag. Det melder den britiske statskanalen BBC.

Kampen spilles den 14. november på Old Trafford, og det er ikke mangel på stjerner til kampen.

Manager for Storbritannias utvalgte er Sir Alex Ferguson, som gjør sitt første «comeback» som trener på Old Trafford siden han la opp i 2013.

Ferguson får glede av igjen å trene sin gamle disippel, David Beckham har nemlig takket ja til å stille opp for Storbritannias lag. Og han var ikke vanskelig å be:

BBCs Radio 1 melder nemlig at det var Beckham selv som ringte Ferguson for å få en rolle i kampen. Den tidligere England-kapteinen har unektelig et spesielt forhold til skotten, etter å ha spilt hele 394 kamper for Manchester United under Fergusons ledelse.

Forholdet dem imellom ble særdeles innbringende med tanke på trofeer, og Beckham var blant annet nøkkelspiller da Manchester United tok den berømte trippelen i 1999. Til slutt ble han snappet opp av Real Madrid i 2003.

I tillegg har 40-åringen lenge vært en UNICEF-ambassadør, og gleder seg til å samle penger til organisasjonen.

- Denne kampen er en perfekt mulighet til å skape oppmerksomhet og vitale pengemidler for å hjelpe de barna som trenger det aller mest, sa han til BBC.

Men å tro at dette blir en tur i parken for Storbritannia, kan fort straffe seg. På motsatt banehalvdel er Zinedine Zidane kaptein, med for tiden arbeidsløse Carlo Ancelotti på trenerbenken.

Det er foreløpig ikke bekreftet om kampen vises på norsk TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere