RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter at Berahino er til salgs

FORLATER WEST BROMWICH? Saido Berahino er ønsket av både Liverpool og Tottenham, og West Bromwich bekrefter at spissen kan forlate klubben i januar.
FORLATER WEST BROMWICH? Saido Berahino er ønsket av både Liverpool og Tottenham, og West Bromwich bekrefter at spissen kan forlate klubben i januar. Foto: Stephen Pond (Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
West Bromwichs' stjernespiss kan forlate klubben i januar.

Tony Pulis ble presentert som ny West Bromwich-manager denne uken.

Noe av det første Pulis kommer til å gjøre, er å finne ut om han ønsker å beholde Saido Berahino i klubben, eller om spissen kan forlate klubben.

Blir en dyr mann
Både Liverpool og Tottenham ryktes å være på jakt etter spissen, og det har vært snakket om en prislapp på rundt 20 millioner pund.

West Bromwich' klubbdirektør, Terry Burton, utelukker ikke at Berahino kan forlate klubben i januar, men at avgjørelsen er opp til Pulis.

- Tony det han føler er best for klubben. Han prøver alltid å vinne fotballkamper, og hvis han må selge noen for å klare det, så vil han gjøre det, sa Burton ifølge Sky Sports.

Prislappen som det snakkes om, på over 200 millioner norske kroner, er imidlertid et stykke unna hva klubben mener Berahino er verdt.

- Jeg tror ikke han (Pulis) vil akseptere et så lavt bud, forklarte Burton, før han utdypet:

- Han er verdt det en klubb vil betale for ham. Hvis en klubb ønsker en spiller høyt nok, og det er en kvalitetsspiller og klubben har finanser til det, så vil de forsøke å gjøre det, forsatte han.

Målscorer
Berahino har vært en viktig spiller for West Bromwich denne sesongen.

Engelskmannen har så langt denne sesongen scoret åtte mål for klubben i Premier League.

Berahino, som har debutert for det engelske landslaget, kom til West Bromwich i 2011, men har vært på utlån i flere klubber etter det. Før han slo gjennom for West Bromwich var han innom Northampton, Brentford og Peterborough.

Nå ser det altså ut til at han igjen kan finne seg en ny arbeidsgiver.

Hva tror du? Vil han være en forsterkning for Tottenham og Liverpool?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere