*Nettavisen* Sport.

Bekreftet: Klar for Tottenham

KLAR FOR SPURS: Kevin Wimmer skal spille for Tottenham neste sesong. Foto: Tobias Schwarz (Afp)

Kevin Wimmer blir Tottenham-spiller.

29.05.15 12:29

Tottenham har sikret seg FC Köln-spilleren Kevin Wimmer. Det bekrefter både den tyske Bundesliga-klubben og Tottenham på egne hjemmesider fredag formiddag.

- Tottenham er en stor mulighet for meg. Det er ikke lett for meg å forlate FC Köln hvor jeg har hatt en fantastisk tid. Jeg ønsker å takke lagkameratene mine og hele klubben for tilliten og støtten jeg har fått, sier Wimmer i en uttalelse på Kölns hjemmeside.

Wimmer har signert en femårskontrakt med Spurs.

Overgangen kommer ikke som noen stor overraskelse. Spilleren har vært koblet til Tottenham i flere måneder, og østerrikeren har også tidligere uttalt at han var på vei til Spurs.

Nå er imidlertid overgangen, som skal ligge på cirka 4,3 millioner pund, bekreftet.

- Kevin har utviklet seg enormt i løpet av de tre siste årene. Selvfølgelig er vi lei oss for at han forlater oss, men vi forstår at han ønsker å prøve seg i en av de store London-klubbene. Vi har kommet frem til en akseptabel løsning med Tottenham, sier Köln-direktør Jörg Schmadtke.

Wimmer har imponert som midtstopper for Köln denne sesongen. Spilleren blir Tottenhams første, av det som ventes å bli en rekke signeringer denne sommeren.

Flere spillere ryktes også å være på vei bort fra Tottenham. Younes Kaboul og Vlad Chiriches er blant noen av spillerne som skal være på ut portene på White Hart Lane.

Glad i fotball? Sjekk Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=xK5yYb8nz4wvEDwVzQBXl3rcyxoeGbJNvOPDZyclYn8zTFcW-IZDoH2LQ7PEL1NcwbkPbF_G57uI_gfptqeLV8_H53F-V-rYebhQNmnFN0jeGdyRJKmYFYDh8FIoIXhiAI5OPbMY2Rg&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.