RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekreftet: Klar for Tottenham

KLAR FOR SPURS: Kevin Wimmer skal spille for Tottenham neste sesong.
KLAR FOR SPURS: Kevin Wimmer skal spille for Tottenham neste sesong. Foto: Tobias Schwarz (Afp)
Sist oppdatert:
Kevin Wimmer blir Tottenham-spiller.

Tottenham har sikret seg FC Köln-spilleren Kevin Wimmer. Det bekrefter både den tyske Bundesliga-klubben og Tottenham på egne hjemmesider fredag formiddag.

- Tottenham er en stor mulighet for meg. Det er ikke lett for meg å forlate FC Köln hvor jeg har hatt en fantastisk tid. Jeg ønsker å takke lagkameratene mine og hele klubben for tilliten og støtten jeg har fått, sier Wimmer i en uttalelse på Kölns hjemmeside. 

Wimmer har signert en femårskontrakt med Spurs.

Overgangen kommer ikke som noen stor overraskelse. Spilleren har vært koblet til Tottenham i flere måneder, og østerrikeren har også tidligere uttalt at han var på vei til Spurs. 

Nå er imidlertid overgangen, som skal ligge på cirka 4,3 millioner pund, bekreftet.

- Kevin har utviklet seg enormt i løpet av de tre siste årene. Selvfølgelig er vi lei oss for at han forlater oss, men vi forstår at han ønsker å prøve seg i en av de store London-klubbene. Vi har kommet frem til en akseptabel løsning med Tottenham, sier Köln-direktør Jörg Schmadtke. 

Wimmer har imponert som midtstopper for Köln denne sesongen. Spilleren blir Tottenhams første, av det som ventes å bli en rekke signeringer denne sommeren.

Flere spillere ryktes også å være på vei bort fra Tottenham. Younes Kaboul og Vlad Chiriches er blant noen av spillerne som skal være på ut portene på White Hart Lane.

Glad i fotball? Sjekk Tippemagasinet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere