Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekreftet: Klar for Tottenham

KLAR FOR SPURS: Kevin Wimmer skal spille for Tottenham neste sesong.
KLAR FOR SPURS: Kevin Wimmer skal spille for Tottenham neste sesong. Foto: Tobias Schwarz (Afp)
Sist oppdatert:
Kevin Wimmer blir Tottenham-spiller.

Tottenham har sikret seg FC Köln-spilleren Kevin Wimmer. Det bekrefter både den tyske Bundesliga-klubben og Tottenham på egne hjemmesider fredag formiddag.

- Tottenham er en stor mulighet for meg. Det er ikke lett for meg å forlate FC Köln hvor jeg har hatt en fantastisk tid. Jeg ønsker å takke lagkameratene mine og hele klubben for tilliten og støtten jeg har fått, sier Wimmer i en uttalelse på Kölns hjemmeside.

Wimmer har signert en femårskontrakt med Spurs.

Overgangen kommer ikke som noen stor overraskelse. Spilleren har vært koblet til Tottenham i flere måneder, og østerrikeren har også tidligere uttalt at han var på vei til Spurs.

Nå er imidlertid overgangen, som skal ligge på cirka 4,3 millioner pund, bekreftet.

- Kevin har utviklet seg enormt i løpet av de tre siste årene. Selvfølgelig er vi lei oss for at han forlater oss, men vi forstår at han ønsker å prøve seg i en av de store London-klubbene. Vi har kommet frem til en akseptabel løsning med Tottenham, sier Köln-direktør Jörg Schmadtke.

Wimmer har imponert som midtstopper for Köln denne sesongen. Spilleren blir Tottenhams første, av det som ventes å bli en rekke signeringer denne sommeren.

Flere spillere ryktes også å være på vei bort fra Tottenham. Younes Kaboul og Vlad Chiriches er blant noen av spillerne som skal være på ut portene på White Hart Lane.

Glad i fotball? Sjekk Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=xK5yYb8nz4wvEDwVzQBXl3rcyxoeGbJNvOPDZyclYn8zTFcW-IZDoH2LQ7PEL1NcwbkPbF_G57uI_gfptqeLV8_H53F-V-rYebhQNmnFN0jeGdyRJKmYFYDh8FIoIXhiAI5OPbMY2Rg&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!