RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY PREMIER LEAGUE-KLUBB: Veteranen Frank Lampard blir å se i den øverste engelske ligaen også den kommende sesongen.
NY PREMIER LEAGUE-KLUBB: Veteranen Frank Lampard blir å se i den øverste engelske ligaen også den kommende sesongen. Foto: Ben Queenborough (Rex / All Over Press)

Bekreftet: Lampard klar for City

Sist oppdatert:
- Har bedt om å ikke få spille mot Chelsea.

Manchester City har sikret seg Frank Lampards tjenester.

Veteranen, som de siste 13 sesongene har spilt for Premier League-rival Chelsea, kommer til de lyseblå på en seks måneders låneavtale fra New York City, skriver Sky Sports.

Lampard skrev kontrakt med den amerikanske klubben for bare knappe to uker siden. Klubben kommer imidlertid ikke i gang med seriespill før i mars neste år.

Sent lørdag kveld kom det en bekreftelse på oppsiktsvekkende overgangen fra Manchester City-hold.

Starter onsdag

- Som dere vet har Frank signert en kontrakt med New York City, og han starter i jobben her i USA i januar, ettersom sesongen starter i mars. Fra neste onsdag kommer han til oss, og han spiller for oss fram til da, uttaler manager Manuel Pellegrini.

New York City er en nystartet klubb, som eies av både Manchester City og baseballgiganten New York Yankees.

Pellegrini bedyrer at Frank Lampard ikke kommer til Manchester bare for å holde seg i form til Major League Soccer i USA starter opp igjen i mars neste år.


- Han blir et fullverdig medlem av troppen her, og skal kjempe om en plass på laget på laget. Han vet vi har et godt lag her, og vi har mange kamper i Champions League, så han blir veldig viktig for oss, sier chileneren.

- Spiller når han trengs

Ifølge Sky Sports-journalist Mark McAdam skal Lampard ha bedt om å bli utelatt fra City-laget til oppgjøret mot gamleklubben Chelsea 21. september.

Manuel Pellegrini sier derimot at Lampard kommer til å spille dersom han vurderes som god nok for laget på det tidspunktet.

- Jeg kommer til å snakke med ham om det, men han er Manchester City-spiller og kommer til å være med i alle kampene vi trenger han, fastslår City-manageren.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere