RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Kieran Trippier forlater Burnley til fordel for Tottenham Hotspur.
Kieran Trippier forlater Burnley til fordel for Tottenham Hotspur. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)

Bekreftet: Tottenham kjøper ny spiller

Sist oppdatert:
Kieran Trippier har signert for Tottenham.

Tottenham Hotspur har sikret seg signaturen til Kieran Trippier. Det bekrefter London-klubben på egne hjemmesider fredag kveld.

Spurs kjøper den 24 år gamle høyrebacken fra Burnley som rykket ned fra Premier League tidligere i vår. Ifølge flere engelske medier betaler Spurs 3,5 millioner pund for spilleren.

- Kan nesten ikke vente
Ikke overraskende, er Trippier godt fornøyd med å ha signert med laget fra White Hart Lane.

- Det er en stor mulighet. Da jeg hørte at Spurs var interessert i å hente meg så var det ingenting å tenke på fordi det er en så stor klubb. Nå kan jeg nesten ikke vente på å komme i gang, sier Trippier i et intervju publisert på klubbens hjemmeside.

- Jeg har veldig lyst til å vise meg frem på trening hver dag, og forhåpentligvis kan jeg imponere sjefen. Når jeg får sjansen ønsker jeg å gjøre det bra for lagkameratene mine, støtteapparatet og selvfølgelig fansen, sier 24-åringen. 

Spurs' andre signering
Trippier kommer til å gi blant andre Kyle Walker konkurranse om høyrebackposisjonen i laget. 24-åringen har signert en femårskontrakt med Spurs. 

Høyrebacken er Tottenhams andre signering denne sommeren. Tidligere har London-klubben sikret seg Kevin Wimmer fra Köln.

Tottenham møter Manchester United i serieåpningen 8. august på Old Trafford.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere