Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bellamy mener Mourinho bør benke Pogba mot Liverpool

SLITER: Paul Pogba sliter med å få det til å flyte skikkelig i Manchester United-trøya. Craig Bellamy mener han bør starte på benken mot Liverpool.
SLITER: Paul Pogba sliter med å få det til å flyte skikkelig i Manchester United-trøya. Craig Bellamy mener han bør starte på benken mot Liverpool. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Den tidligere Liverpool-spilleren er ikke imponert over franskmannens bidrag mot Valencia.

Manchester United avsluttet gruppespillet i Champions League med 1-2-tap mot Valencia, men avanserte likevel videre med annenplass i gruppa.

Fotballekspert og tidligere Liverpool-spiller Craig Bellamy var likevel alt annet enn imponert over Paul Pogbas prestasjon mot det spanske laget, og mener franskmannen bør starte på benken i søndagens storkamp mot Liverpool.

- Pogba var svak igjen, sa han ifølge Sky.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Midtbanespilleren har slitt med å få det til å fungere på Uniteds midtbane under José Mourinho, og det har gjentatte ganger vært tydelig at de to ikke alltid er like fornøyde med hverandre.

- Mourinho får ikke det beste ut av Pogba, det er helt klart. Det er en manglende interesse fra Pogba, og hans prestasjon mot Valencia var bekymringsverdig, fortalte Bellamy og kom med en real brannfakkel mot VM-vinneren.

- Jeg er ikke sikker på om han er så god som alle skal ha det til.

Nå venter gigantkamp mot Liverpool på søndag, og Bellamy mener Manchester Uniteds portugisiske manager bør plassere Pogba på benken.

- Hvis du er Mourinho, og så Pogbas prestasjon, vil det være veldig vanskelig å argumentere for at han skal spille. Han er nødt til å benke han igjen.

Pogba har ikke startet Manchester Uniteds to siste ligakamper. Han kom inn fra benken i 2-2-kampen mot Arsenal, mens hans var ubenyttet reserve i seieren mot Fulham forrige helg.

Bellamy mener utviklingen til 25-åringen går i feil retning.

- Vi blir hele tiden påminnet om at han har vunnet VM, men for en spiller som er vant til å spille store kamper, ser han ikke ut til å forbedre seg. Han ser heller ut til å bevege seg baklengs.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!