RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benfica-spiss til Premier League-klubb

TIL SWANSEA: Nelson Oliveira (t.v.) går på utlån til Swansea ut sesongen. Her tar han avspark sammen med Cristiano Ronaldo på det portugisiske landslaget.
TIL SWANSEA: Nelson Oliveira (t.v.) går på utlån til Swansea ut sesongen. Her tar han avspark sammen med Cristiano Ronaldo på det portugisiske landslaget. Foto: Francisco Leong (Afp)
- Jeg ser fram til en stor utfordring.

Benfica-spissen Nelson Oliveira lånes ut til Swansea resten av sesongen. Det bekrefter Premier League-klubben på sin hjemmeside lille julaften.

- Jeg ser fram til det. Jeg vet allerede en del om Swansea og måten de spiller på. Det var en enkel avgjørelse å ta for meg, sier Oliveira til hjemmesiden.

23-åringen gleder seg over at avgjørelsen ble tatt såpass tidlig, slik at han kan slutte seg til sin nye klubb med umiddelbar virkning.

- Nå får jeg ti ekstra dager på å trene med laget og bli kjent med mine nye lagkamerater. På den måten håper jeg å kunne bidra med mine tjenester enda tidligere.

Oliveira er fullt klar over at kampen om en spissplass blir beintøff i Premier league-klubben.

- Det blir en stor utfordring. Jeg har stor respekt for Wilfried Bony og Bafetimbi Gomis. For å spille må jeg vinne respekten til manageren og lagkameratene på trening.

23-åringen har vært i Benfica hele sin seniorkarriere, men har gjort en vane ut av å bli lånt ut hver sesong. Sist sesong spilte han for franske Rennes, mens året før der var han Deportivo La Coruna-spiller.

Oliveira scoret åtte mål på 30 ligakamper for Rennes i Ligue 1 i fjor. I Benfica har han havnet i skyggen av klubbens søramerikanske angrepsspillere og lånes derfor ut på nytt.

For det portugisiske landslaget har han scoret ett mål på 14 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere