*Nettavisen* Sport.

Benteke-show i storseier

SCORET TO: Christian Benteke, til venstre på bildet, scoret to mål mot Norwich. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos / NTB scanpix)

Belgieren med to vakre scoringer i storseier.

ASTON VILLA - NORWICH 4-1:

Christian Benteke var forrige sesongs beste spiller for Aston Villa, og den belgiske måljegeren var ønsket av flere storklubber, men han signerte ny kontrakt for Birmingham-klubben og ble værende.

Etter en god start på sesongen, ble belgieren skadet, og har slitt med å finne tilbake til formen han hadde i fjorårssesongen, men nå ser det ut til at det har løsnet for Benteke.

To vakre scoringer mot Norwich gir Benteke fornyet selvtillit, og belgieren blir en vond spiller å handskes med i tiden som kommer.

Brassespark
Hjemme mot Norwich, med Alexander Tettey med fra start, løsnet det for Benteke og hjemmelaget.

Men det var gjestene som åpnet ballet, og allerede etter tre minutter scoret Wes Hoolahan for Norwich.

Aston Villa stanget mot et godt organisert Norwich-lag, men etter 25 minutter fikk publikum se et kunststykke av en scoring fra Benteke.

Feilvendt mottok han en pasning fra Ron Vlaar. Belgieren tok ballen mot på brystet, før han utførte et lekkert brassespark, og ballen suste inn bak Norwich-keeper John Ruddy.

To minutter senere var samme mann frampå igjen. Belgieren var suverent sterkest i feltet, og headet ballen i nettmaskene.

Avgjort før pause
Syv minutter før pause satte Leandro Bacuna inn sitt femte mål for sesongen, før Sebastien Bassong var uheldig og scoret selvmål, fire minutter før pause, og kampen var i realiteten avgjort.

Det ble ingen scoringer i en regntung andreomgang, og Aston Villa sikret seg dermed tre viktige poeng.

Seieren sørget for at birminghamlaget nå har et pusterom ned til lagene under nedrykksstreken

Norwich ligger på 15.-plass i Premier League etter søndagens tap, og de har fire poeng ned til Sunderland som innehar 18.-plassen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag