RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber Neville komme seg vekk fra denne gjengen

STJERNESPEKKET: Sky har skaffet seg et fint team, med Graeme Souness, Jamie Carragher, Thierry Henry, Jamie Redknapp og Gary Neville. Roy Hodgson ber nå Neville om å droppe TV-jobben og satse på en TV-karriere. FOTO: Sky Sports.
STJERNESPEKKET: Sky har skaffet seg et fint team, med Graeme Souness, Jamie Carragher, Thierry Henry, Jamie Redknapp og Gary Neville. Roy Hodgson ber nå Neville om å droppe TV-jobben og satse på en TV-karriere. FOTO: Sky Sports.
Sist oppdatert:
- Å være ekspert på TV er ikke vanskelig, mener Roy Hodgson.

Englands landslagstrener Roy Hodson ber Gary Neville om å droppe ekspertjobben i Sky Sports når den tidligere United-backen skal bestemme seg for om han skal satse trenerkarriere eller TV-ekspertkarriere i 2016.

Neville jobber for tiden som en av Hodgsons assistenter på landslaget, ved siden av jobben som ekspert i Sky. 39-åringen regnes som en mulig kandidat til å ta over som engelsk landslagssjef dersom Hodgson gir seg etter EM 2016.

SNAKKER MYE SAMMEN: Gary Neville og Roy Hodgson.

Ber Neville droppe Sky
Den tidligere engelske landslagsspilleren innser at han ikke kan ha en fot i begge leire for alltid, og Hodgson er ikke i tvil om hva Neville bør velge.

- Fra et egoistisk ståsted, med tanke på hvor viktig gode trenere blir for oss, vil jeg personlig si at han vil være mer verdifull som trener enn som ekspert, sier Hodgson ifølge Daily Mail.

Hodgson mener Neville bør oppsøke en mer krevende jobb enn å være ekspert på TV.

- Å være TV-ekspert er ærlig talt ikke så vanskelig hvis du vet litt om fotball. Du verken vinner eller taper i den jobben. Du må ikke håndtere spillere og har ikke den daglige kontakten med dem, du trener dem ikke. Du bare ser en kamp og sier din mening.

Vil bli en god trener
Landslagssjefen er sikker på at Neville en dag blir en god manager.

- Men med tanke på at han er god til det, hvem vet? Kanskje han blir presset av Sky til å fortsette. Kanskje det ikke er noen andre ledige jobber han vil ta. Personlig vil jeg se Gary Neville som trener eller manager i framtiden, sier Hodgson.

- Det ville vært et tap for England ettersom han jobber med oss nå. Jeg synes han er en bra trener, og han blir enda bedre med erfaring. Han ville likt å jobbe med spillere, og spillerne ville likt å jobbe med ham.

England har fått en glitrende start på sin EM-kvalifisering, vunnet samtlige fire kamper og topper Gruppe E foran Slovenia, Sveits og Litauen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere