Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berbatov bannet på engelsk TV da han ble spurt om Arsenal-spiller

SKRØT AV STJERNESKUDD: Dimitar Berbatov tenkte ikke helt over hva han sa på TV, da han ble spurt om hans tanker om Arsenal-spiller Matteo Guendouzi. 
SKRØT AV STJERNESKUDD: Dimitar Berbatov tenkte ikke helt over hva han sa på TV, da han ble spurt om hans tanker om Arsenal-spiller Matteo Guendouzi.  Foto: Nikolay Doychinov (AFP)
Den tidligere Manchester United-stjernen skulle ønske han hadde hatt muligheten til å spille mot det franske midtbanetalentet av spesielt én grunn.

Dimitar Berbatov måtte unnskylde upassende språkbruk søndag, etter å ha sagt sin mening om Matteo Guendouzi på det engelske TV-programmet Goals (Sky Sport).

Arsenal hadde nettopp slått Huddersfield i Premier League lørdag, og bulgareren måtte innrømme at han hadde vært vitne til en ny solid opptreden av den 19 år gamle franskmannen.

- Han er 19 år gammel, men han spiller som om han alltid har vært på banen. Han er så selvsikker med ballen og han er overalt på banen, skrøt Berbatov av Guendouzi. Han meddelte også at han skulle ønske ham selv kunne spilt mot talentet, skriver The Mirror.

- Noen ganger når jeg ser på ham skulle jeg ønske at jeg selv kunne spilt mot ham, for han gjør meg forbannet (pissed off på engelsk) med den selvtilliten han viser på banen, sa den tidligere United-spissen, uten helt å tenke over hva han sa mens han var på TV.

TALENTFULL: Matteo Guendouzi har gjort det svært bra siden han ankom Emirates Stadium i sommer. 

- Vil slå ham

TV-verten, Ben Shepard, var rask med å unnskylde bulgarerens språkbruk, noe Berbatov fulgte opp med like etter. Men han var fortsatt ikke ferdig med å snakke om den unge Arsenal-spilleren.

- Han har en selvtillit som gjør at jeg vil slå ham (på banen). Han er 19 år, men spiller som om han har mentaliteten og erfaringen til en 24-åring. Alderen hans betyr ingenting. Han er utrolig, avsluttet Berbatov.

37-åringen har spilt for både Manchester United og Tottenham i løpet av karrieren, noe som var med på å gjøre Arsenal til en av hans største rivaler.

Les også: Solbakken overlegen på lønnstoppen i Danmark

Les også: Salah herjet da King fikk kraftig smell av Alisson

Ubeseirede siden august

Guendouzi har startet åtte av Arsenals Premier League-kamper denne sesongen og har imponert i «The Gunners»-trøya og blir godt likt av fansen. 19-åringen har fått spille flere storkamper, hvor han har virkelig har vært med på å prege kampbildet.

Franskmannen ble hentet av Unai Emery til Arsenal i sommer fra franske Lorient. Svært få hadde spådd at Emery kom til å gi den hårfagre spilleren en så stor mengde med spilletid.

Arsenal ligger for øyeblikket på en 5.-plass på tabellen i den engelske ligaen, med 34 poeng. Unai Emerys menn har ikke tapt en eneste fotballkamp siden 18. august mot Chelsea.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!